Sevis iemīlēšana un meditācija - vārdi, kuri raksturo sabiedrībā zināmu sieviešu iedvesmu sportot

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publiciātes foto

Aktīvam dzīvesveidam un sportošanai motivācija vairs nav jāmeklē līdz brīdim, kad bez sporta nevari iedomāties savu dzīvi. Par to pārliecinājusies Zanda Zariņa-Rešetina. Maratonu skrējēja un funkcionālo treniņu trenere atzīst, ka sports ir viņas pozitīvā atkarība, savukārt skriešana – īpaša meditācija. Līdzīgas sajūtas pauž dziedātāja Samanta Tīna un Simona Kubasova, uzsverot, ka sports paņem enerģiju, taču pozitīvā eneģija tiek saņemta atpakaļ dubultā. «Tas mani uzlādē, sniedz gandarījumu un mīlestību pret sevi,» - tā Samanta Tīna.

Foto: Publiciātes foto

ZANDA ZARIŅA-REŠETINA

«Sports ir mana pozitīvā atkarība. Sports ir mans dzīvesveids. Skriešana ir meditācija – brīdis, kad varu būt tikai ar sevi, savām domām un sakārtot tās. Ja kāds iet uz jogu un meditē, tad mana meditācija ir skriešana.»

Foto: Publiciātes foto

SAMANTA TĪNA

«Nav svarīgi, ko domā pārējie par to, kā izskaties. Svarīgi ir, vai tu patīc pati sev. Es ar sportu esmu uz Tu - ar lielo T burtu. Bez tā nekādi nevar. Sports mani uzlādē un sniedz gandarījumu.»

Foto: Publiciātes foto

RŪTA REINIKA

«Mani iedvesmo mani ceļojumi, kuros vēlos būt formā. Mani iedvesmo arī dažādi cilvēki, kas aktīvi sporto. Atlētisks cilvēks izskatās pievilcīgāk, skaistāk. Man patīk tādi cilvēki, un es pati savā ķermenī tā jūtos vislabāk.»

Foto: Publiciātes foto

LAURA VALUTA

«Ja iepriekš jutos vārga, tad sports man palīdzēja un joprojām palīdz iegūt spēku un attīstīt muskulatūru. Man patīk sajūta, kad pēc treniņa jūtu savus muskuļus – kā tie aug un stiprinās. Treniņš – tā man ir pozitīvā enerģija. Nodarbošanās ar sportu ir sevis mīlēšana. Tu dod un dari sev tikai labu.»

Foto: Publiciātes foto

SIMONA KUBASOVA

«Sports ir mans enerģijas avots. Tas ir labākais veids, kā iegūt labu garastāvokli. Mana lielākā motivācija ir veselība – mans ķermenis ir mans templis. Sportoju, lai vecumdienās nezaudētu izturību un vitalitāti un varētu uzspēlēt bumbu ar mazbērniem.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu