Konkursā «Supernova» noskaidros atlikušos pusfinālistus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šo svētdien, 14. februārī, Latvijas Televīzijas (LTV) dziesmu autoru un izpildītāju konkursa «Supernova 2016» otrajā atlases tiešraidē tiks noskaidroti atlikušie četri pusfinālisti, kuri 21. februārī stāsies pretī četriem jau zināmajiem, informē LTV komunikācijas speciāliste Digna Škapare. Starp pusfinālistiem pašlaik ir Justs, grupa «Catalepsia», Ivo Grīsniņš-Grīslis un Marta Grigale. Konkurss sāksies plkst. 21.25.

Konkursa dalībniekus arī šonedēļ vērtēs skatītāji un žūrija - Guntars Račs, Ieva Kerēvica, Kaspars Roga un Intars Busulis. Pirmās divas vietas tiks piešķirtas skatītāju favorītiem, trešā un ceturtā - spēcīgākajiem žūrijas vērtējumā. Ja skatītāju un žūrijas vērtējums par pirmajām divām vietām sakritīs, tad pusfinālā iekļūs nākamie divi izpildītāji no žūrijas saraksta. Skatītāju balsojumu veidos telefonbalsojums un internetbalsojums. No viena tālruņa numura varēs balsot ne vairāk kā piecas reizes. Viena zvana cena būs 0,14 eiro.

Tiks nodrošināts arī SMS triecienbalsojums, kas ietver piecas balsis par izvēlēto dalībnieku, triecienbalsojuma SMS cena - 0,60 eiro. Lai nobalsotu par savu favorītu internetā, būs jādodas uz «Supernovas» mājaslapu un jāreģistrējas ar kādu no sociālo tīklu kontiem - «Facebook», «Twitter» vai «Draugiem». No katra konta varēs nobalsot vienu reizi.

Kā ziņots, pirmajā atlases tiešraidē no desmit dalībniekiem skatītāji un žūrija vienbalsīgi pirmajā vietā ierindoja dziedātāju Justu ar dziesmu «Heartbeat». Otro vietu skatītāju vērtējumā ieguva melodiskā metāla žanra pārstāve grupa «Catalepsia» ar dziesmu «Damnation», kuras iekļūšana pusfinālā visvairāk pārsteidza pašus izpildītājus. Žūrija pirmo pusfināla četrinieku noslēdza, tam pievienojot Eirovīzijas nacionālo atlašu veterānu Ivo Grīsniņu-Grīsli ar dziesmu «We Are The Light» un dziedošo aktrisi Martu Grigali ar filozofisko dziesmu «Choices».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu