Siguldas slēpošanas trases turpina darbu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Siguldas slēpošanas trases turpina darbu un nedēļas nogalē ir gatavas uzņemt slēpotājus, informē Siguldas novada domes Sabiedrisko attiecību pārvaldes vadītājas vietnieces pienākumu izpildītāja Ginta Zīverte. Siguldas Sporta un aktīvās atpūtas centrā no plkst.10 līdz 20 pieejama distanču slēpošanas trase. Siguldas ID karšu īpašniekiem Siguldas Sporta un aktīvās atpūtas centra trase ir pieejama bez maksas.

Sporta un aktīvās atpūtas kompleksa servisa ēkā apmeklētājiem pieejama slēpju noma, serviss, dušas un pirts.

Arī Kaķīškalnā ziemas sezona turpinās - brīvdienās no plkst.9 līdz 21 būs atvērts trases lielais un mazais kalns. Trasē pieejami arī slēpošanas un snovošanas instruktori, darbojas kafejnīca.

Reiņa trasē ir pieejams mazais un lielais kalns. Trases darba laiks sestdien no plkst.10 līdz 21 un svētdien no plkst.10 līdz 20. Pēc garas dienas aktīvā atpūtā Reiņa trase piedāvā pavakariņot Reiņa trases kafejnīcā.

Kordes trases mazais kalns brīvdienās darbosies no plkst.10 līdz 20.

Arī atkušņa laikā atpūtas vieta «Žagarkalns» ir vaļā apmeklētājiem, parka pārstāvji ziņo sociālajā tīklā «Facebook». «Facebook» lapā norādīts, ka rīt, 13.februārī, parks strādās no plkst.10 līdz 23. «Žagarkalns» apmeklētājiem būs atvērts arī svētdien.

«Jau tagad ir skaidrs, ka lielākā daļa no trasēm nav izturējušas atkusni. Priecājamies, ka mums izdosies atvērt vairākas trases,» «Facebook» raksta «Žagarkalna» pārstāvji.

Atpūtas vietā tiks atvērtas divas galvenās trases - «Cīruļkalns-2» un «Ofisa trase», kas atrodas starp Snovparku un Meža trasi, kā arī viens mācību kalns.

Atkarībā no sniega segas biezuma atpūtas vietā varētu tikt atvērta vēl kāda trase, norāda «Žagarkalna» pārstāvji.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu