Rīgā graima reperis no Londonas «Killa P»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Piektdien, 12. februārī, galvaspilsētas klubā «One One» norisināsies pirmais sērijas «Urban Soulz» pasākums 2016. gadā. Pasākumā uzstāsies graima (grime) reperis no Dienvidlondonas, dabstepa himnas «Skeng» viens no autoriem, bijušais «Roll Deep» kolektīva dalībnieks – Patrick Knight, vairāk zināms kā Killa P. Viņa ierakstus izdod «Hyperdub», «Ninja Tune» u.c. izdevniecības.

Pēdējo desmit gadu laikā sadarbībā ar tādiem māksliniekiem kā Skepta, Tempa T, The Bug, Badness, Jamakabi un Flow Dan (Killa P brālēns) viņš izdevis dažus miksteipus. Ar savu unikālo akcentu Killa P ir ievērojama personība uz britu graima skatuves un, pateicoties savam talantam, sasniedzis pietiekami vērā ņemamus panākumus.

Killa P kāps uz skatuves kopā ar igauņu dabstepa mākslinieku Slin, ar kuru šogad jau uzstājies festivālā «Outlook» Horvātijā. Kopā ar lūgtajiem viesiem uzstāsies arī vietējie mākslinieki Dope From Above, Lessfucc, W3C, Mavi & Grime Time, kā arī speciālais viesis no Sanktpēterburgas – Siprut.

Sākums plkst. 22.00.

Biļešu cena - 8 eiro pie ieejas un 5 eiro - iepriekšpārdošanā. Ieeja no 18 gadiem, darbosies face-control. Kluba adrese: Šarlotes iela 18a.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu