Justs grupu «Catalepsia» apsteidza par 2800 balsīm

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pirmā konkursa «Supernova 2016» tiešraide aizvadītās nedēļas nogalē internetā skatīta divreiz vairāk nekā pagājušogad un tiešraides laikā mikroblogošanas vietnē «Twitter» ar tēmturi «#ltvsupernova» veikti vairāk nekā 3000 ierakstu, informē Latvijas Televīzijas komunikācijas speciāliste Digna Škapare. Par «Twitter» favorītu kļuva Justs Sirmais, kas atspoguļojās arī balsojumā, viņš ar vairāk nekā 2800 balsīm apsteidza tuvākos sekotājus - grupu «Catalepsia», kas kvalificējās pusfinālam, skatītāju balsojumā ierindojoties otrajā vietā.

Lielākā daļa no ierakstiem mikroblogošanas vietnē «Twitter» bijuši ne tikai angļu, bet arī spāņu, franču un citās valodās.

Sociālā tīkla «Twitter» lietotāji pauduši gan asu kritiku, gan izteikuši apbrīnu un komplimentus.

«Supernovas» ārzemju fanu pulkam šogad pievienojušies simtiem mūzikas mīļotāju, kas ne tikai klausījās un vērtēja, bet arī aktīvi komentēja Latvijas progresu un izredzes šogad Stokholmā, kur notiks kārtējais «Eirovīzijas» dziesmu konkurss.

Jau ziņots, ka aizvadītajā svētdienā tika noskaidroti pirmie četri konkursa «Supernova 2016» pusfinālisti. No skatītāju balsojuma tālāk tika Justs un grupa «Catalepsia», savukārt žūrija izvēlējās Ivo Grīsniņu-Grīsli un Martu Grigali. Nākamie četri pusfinālisti tiks noskaidroti jau svētdien, 14.februārī, plkst.21.25, kad norisināsies otrā «Supernovas» atlases tiešraide, kas būs skatāma gan Latvijas Televīzijas 1.kanāla ēterā, gan konkursa mājaslapā «http://supernova.lsm.lv/».

Konkursantu sniegumu vērtē žūrija, kurā darbojas Guntars Račs, Ieva Kerēvica, Kaspars Roga un Intars Busulis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu