Straujuma pateicas koalīcijas partneriem par darbu divu gadu garumā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Ministru prezidente Laimdota Straujuma (V) pateicas koalīcijas partneriem par sadarbību divu gadu laikā, kamēr viņa vadījusi valdību.

«Šī bija pēdējā koalīcijas sanāksme manā vadībā. Es gribu pateikt paldies koalīcijas partneriem par divu gadu kopīgu darbu,» pēc koalīcijas sadarbības padomes sanāksmes žurnālistiem teica Straujuma.

Šodienas sēdes dalībnieki esot bijuši, no vienas puses, nedaudz relaksēti, no otras puses - jaunam darba cēlienam sagatavoti, atzina valdības vadītāja. Sanāksmes laikā apspriesta valdības sēdes darba kārtība un tehniskas lietas saistībā ar jauno valdību.

Jau ziņots, ka ceturtdien Saeimā notiks balsojums par Māra Kučinska (ZZS) veidoto valdību.

Straujuma valdības vadītājas amatā ir kopš 2014.gada 22.janvāra. Vispirms viņa stājās šajā amatā demisionējušā Valda Dombrovska (V) vietā, bet pēc tam viņu premjerministres amatā apstiprināja pēc 2014.gada oktobrī notikušajām Saeimas vēlēšanām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu