Šomase ir vīlusies Eirovīzijas žūrijā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ‏@lienesomase

Svētdienas vakarā viena no aktīvākajām pašmāju populārās mūzikas zvaigznēm, kas sociālajā tīklā «Twitter» komentēja nacionālās Eirovīzijas atlases pirmo pusfinālu «Supernova», bija dziedātāja Liene Šomase. Viņa notiekošajam LTV ekrānā veltīja vairāk nekā desmit tvītus, īpaši savas simpātijas izrādot Paulas Dukures dziedātajai dziesmai «Look in the mirror». Kad Dukures dziesma neguva žūrijas atbalstu, viņa bija ļoti vīlusies.

«Šogad esmu vīlusies #ltvsupernova žūrijā. Lieciet akcentu uz tiem, kas var pārliecinoši sevi prezentēt! #enerğētika, blatu sistēma? Ha!» raksta Šomase.

Foto: ‏@lienesomase

«Sviests... Nekā personīga, bet Kas ir Marta Grigale vai Paula Dukure? Atkal blatu sistēma, ne mūzika!!!! Esmu vīlusies #ltvsupernova žūrijā!» viņa atkārtoja.

Foto: ‏@lienesomase

Arī pirmā pusfināla uzvarētājam Justam Sirmajam viņa veltīja kritiskus vārdus.

«Tāds kāds ir Justs.... tādu ir pilna pasaule! Sekojiet, par ko balsojat! Bet dziesma ir laba. Kas notiek Latvijas mūzikā?»

Foto: ‏@lienesomase

Liene kopumā ir nobažījusies par to, kas notiek latviešu mūzikā...

Foto: ‏@lienesomase

twitter.com/lienesomase

Eirovīzijas pusfinālā varēs dzirdēt Justa dziesmu «Heartbeat», «Catalepsia» dziesmu «Damnation», Ivo Grīsniņa-Grīšļa «We Are The Light» un Martas Grigales «Choices».

Pirmajā «Supernovas» priekšatlasē piedalījās arī Paula Dukure, «ElektroFolk», Rūta Dūduma, Sabīne Berezina, Edvards Grieze, Samanta Tīna.

Pēc nedēļas, 14. februārī, uzstāsies Madara Grēgere, «Crow Mother», Samanta Tīna, Markus Riva, «MyRadiantU», Mārtiņš Ruskis, «Dvīnes», Marta Ritova, Miks Dukurs un Iluta Alsberga.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu