Paula Dukure: Cilvēkiem ir grūti atrast laimi, jo viņi to visu laiku kaut kur meklē

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publiciātes foto

7. februāra vakarā televīzijas ekrānos būs iespēja vērot konkursa «Supernova» pirmo tiešraidi, konkursā piedalīsies arī jaunā, talantīgā dziedātāja Paula Dukure, kura izpildīs dziesmu «Look in the mirror».

Foto: Publiciātes foto

Gatavojoties «Supernovai», Paulas priekšnesumam speciāli tiek radīta galvenā tērpa sastāvdaļa – jaka ar bārkstīm, kuru šuj jaunā dizainere Laima Ūdre.

Dalība konkursā Paulai nozīmē parādīšanos plašākas publikas priekšā, tā ir iespēja atgādināt par sevi un savu mūziku. Beigu beigās katra uzstāšanās, kāpšana uz skatuves jaunajai mūziķei ir kā izaicinājums, jauna pieredze un jaunas sajūtas.

«Mūzika man ir dzīves vadmotīvs, garīgais skolotājs, miera avots, process, kas palīdz atslābināties. Man nav lielu ambīciju saistībā ar mūziku - galvenais, ko vēlos, ir muzicēt kopā ar sev patīkamiem mūziķiem, smelties enerģiju un gūt prieku no dziedāšanas,» - tā Paula.

Paula konkursā «Supernova» izpildīs dziesmu «Look in the mirror», kurā stāsts nav par to, ka vajag skatīties spogulī un tīksmināties vai šausmināties par to, ko redzi, bet vienkārši paskatīties sev acīs un ieklausīties savās sajūtās, izbaudīt intīmu bezvārdu dialogu pašam ar sevi.

«Cilvēkiem, manuprāt, ir grūti atrast laimi, jo viņi to visu laiku kaut kur meklē, laimi ir vienkārši jāmāk sajust jebkurā savā dzīves brīdī un jāmācās neļaut ārpasaules notikumiem sevi satricināt,» aizdomājas Paula.

Foto: Publiciātes foto

Viena no problēmām, kas liedz atrast laimi, ir pašpārliecības trūkums. Pašpārliecība jāsmeļas sevī, jāmāk sevi pieņemt, neraugoties uz izskatu, rakstura īpašībām, jāmācās iemīlēt faktu, ka esi dzīvs cilvēks, uzskata dziedātāja.

Bieži vien laimi neļauj izjust mazās ikdienas problēmas, dzīves ritms, kaut gan Paula ir droša, ka ne jau ikdienas rutīna notrulina cilvēkus, bet gan tas, kā viņi uz to skatās.

«Dzīvošana par daudz savā galvā un nepievēršanās tagadnes brīdim notrulina. Ja visu laiku esi klātesošs, viss liekas svaigs un jauns. Protams, es neesmu arī pret to, ka šad tad vajag piedzīvot kaut ko pilnīgi jaunu un ārpus savas komforta zonas,» pārdomās dalās Paula.

Foto: Publiciātes foto

Laime iet roku rokā ar mīlestību, un dziedātāja ir pārliecināta, ka lielākā kļūda saistībā ar mīlestību ir tā, ka cilvēki mīl atkarībā no apstākļiem. Kad tu esi tāds, tad es tevi mīlu, bet, kad citādāks, tad vairs ne. Dziedātāja gribētu aicināt cilvēkus mīlēt sava tuvā cilvēka klātbūtni, tuvumu, nevis to, kādu lomu viņš spēlē šajā dzīvē.

«Runājot par iedvesmu, mani iedvesmo atrašanās pie dabas, garas pastaigas mežā. Dzīves enerģiju, savā ziņā - laimi smeļos klusumā, atrodoties kaut kur viena pati,» nobeidz Paula.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu