Votsa pievienojas seriāla «Tvinpīka» jaunajai sezonai

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu režisora Deivida Linča seriāla «Twin Peaks» («Tvinpīka») aktieru sastāvam pievienosies britu aktrise Naomi Votsa (Naomi Watts), vēsta laikraksts «The Guardian». Votsa spēlēja galveno lomu Linča psiholoģiskajā trillerī «Mulholland Drive» («Malholandas ceļš»), kas iznāca 2001. gadā.

Lomu seriālā ieguvis arī amerikāņu aktieris Toms Saizmors, ziņo kino vietne «Deadline».

Kulta seriāla jauno sezonu no 2017. gada sākuma izrādīs telekanālā «Showtime».

Linčs būs seriāla režisors un scenārists, turklāt medijos izskanējušas baumas, ka viņš varētu arī atkārtot Federālā izmeklēšanas biroja (FIB) reģionālā biroja vadītāja Gordona Kola lomu, ko spēlēja oriģinālajā seriālā.

Jaunajā sezonā atgriezīsies aktieris Kails Maklahlans, taču tiek prognozēta arī citu oriģinālo aktieru piedalīšanās. «Gaidiet, ka atgriezīsies tie varoņi, ko vēlaties atpakaļ. Un būs vēl daži pārsteigumi!» atklāja «Showtime» prezidents Deivids Nevinss.

Veidotāji apstiprinājuši, ka seriālā spēlēs Lora Derna, Dženifera Džeisone Leja un Amanda Seifrīda.

Nevinss augustā atklāja, ka Linčs un scenārists Marks Frosts esot izveidojuši vienu garu scenāriju visai sezonai. Tas tiks uzņemts kā filma, bet pēc tam sadalīts sērijās.

Kā jau ziņots, pagājušā gada aprīlī Linčs paziņoja par izstāšanos no seriāla, jo nevarēja iegūt pietiekami lielu finansējumu. Taču mēnesi vēlāk viņš piekrita atgriezties.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu