Harley-Davidson nodod vērtējumam jauno CVO Pro Street Breakout

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Harley-Davidson rūpnīca prezentē jaunu CVO sērijas motocikla modeli – CVO Pro Street Breakout.

Vizuāli stilistiski šis motocikls atgādina dragsteru stilu, izceļas ar īpašām detaļām, kas ir daļa no CVO programmas. Aprīkots ar aptecētāju un aizmugurējo spoileri, kas samazina pretestību gaisa plūsmai, dziļu, ērtu sēdekli, pasažieru sēdekli ar uzlabotu atbalstu. Melnie izpūtēji, Heavy Breather filtrs palīdz izspiest maksimālo jaudu no Screamin' Eagle Twin Cam 110B dzinēja ar gaisa dzesēšanu, kas ir spēcīgākais dzinējs, ko radījis Harley-Davidson.

Priekšējā daļa radīta pilnībā no jauna – 19' riteni ietver 43 mm sportiska dakša, kas uzlabo manevrēšanu un kontroli. Dubultie bremzēšanas diski un standarta ABS sistēma garantē papildus drošu bremzēšanu. Šīs divas lietas palīdz izmantot visu Screamin' Eagle dzinēja jaudu.

Jaunais motocikla modelis pieejams tumšā tonī, kas raksturīgs CVO modeļiem. Dragster stila stūre un degvielas bākas vāks pārklāts ar Smoke Satin Chrome apdari.

Pro Street Breakout modelis ir stilīgs kontrasts pārējiem CVO motocikliem.

Harley-Davidson CVO motocikli tiek veidoti izmantojot tikai augstākās kvalitātes materiālus un ekskluzīvus krāsu izstrādājumus. Ar šo modeli Harley-Davidson dizaineru komanda vēlas parādīt jaunas apdares iespējas.

«Pro Street Breakout iezīmē jaunu CVO modeļu stila iespējas», saka Harley-Davidson stila direktors Breds Ričards. «Pro Street Breakout stila iezīmes ņemtas no ikdienas vajadzībām, tas atspoguļo klientu mainīgo gaumi. Tas joprojām parādu lietu svarīgumu un vērtību, ko vēlas CVO klienti, bet savādākā veidā. Mēs attīstam jaunas apdares materiālu alternatīvas – sākot no spilgta līdz pat matētam hromam. Breakout tiešām ir izdevies šajā jaunajā stila virzienā.»

«Mēs esam strādājuši intensīvi, lai radītu šo Smoke Satin Chrome pārklājumu un esam pirmie, kas to izmanto motociklu industrijā,» stāsta Harley-Davidson vecākais stilists Dais Nagao. «Šī apdare izskatās mūsdienīga un ekskluzīva, bet tajā pašā laikā mežonīga. Tā ir uzlikta pa virsu melnajai virsmai, kas dod slāņainu izskatu.»

Citas stila detaļas ietver – saīsinātu priekšējo dubļusargu, tumšinātus Airflow Collection aksesuārus stūrei un pedāļiem, melnus Profile custom spoguļus un zema profila konsoli ar dūmakainu krāsojumu. Elektroniskā kruīza kontrole un H-D Smart Security sistēma ar jaunu brīvroku integrēto drošības un aizdedzes atslēgu ar pulti - locking fob, ietilpst standartkomplektācijā.

Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu