3 horoskopa zīmes, kuras apbur tikai ar savu klātbūtni

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Mēs visi pazīstam tādu cilvēku vai cilvēkus, pie kuriem citus cilvēkus velk kā ar magnētu. Var būt, ka šo cilvēku noslēpums slēpjas viņu harismā, laipnībā vai interesantajā personībā. Šodien pastāstīsim par tiem cilvēkiem, kuru burvības noslēpums slēpjas viņu horoskopa zīmē!

Strēlnieki
Ja kādam tiešām ir paveicies, tad tas ir Strēlnieka partneris. Parasti šie cilvēki mīl tikai vienu, tomēr tas tiem netraucē būt arī ļoti kaislīgiem pret savu otro pusīti. Savā gultā Strēlnieki mīl harmoniju, nekad nenovēršas uz neiederīgiem sīkumiem un

tie ir gatavi darīt visu, lai mīļotais cilvēks gūtu maksimālu apmierinājumu un baudu.


Vēlies uzzināt kas ir tas, ar ko Strēlnieki tā valdzina cilvēkus? Viņu noslēpums slēpjas nebeidzamajā iekšējā enerģijā un ticībā sev un saviem spēkiem. Un tas viņus padara ne tikai veiksmīgus savā darbā, bet arī izceļ viņu nobriedušo seksualitāti.

Foto: PantherMedia/ScanPix

Dvīņi
Jau Dvīņos mītošās pretrunas dod mums mājienu par viņu dvēseles dziļumos mītošo kaislīgo dabu. Parasti Dvīņi apbur visus tos cilvēkus, kuriem apnikusi ierastā ikdienas pelēcība un rutīna.

Un Dvīņi tiešām var ar vienu savu skatienu likt jebkurai citai horoskopa zīmei viņos iemīlēties.

Dvīņi ir neaptverami spilgti, moderni, interesanti un seksuāli. Un tomēr tā ir tikai viena no Dvīņu pusēm. Diemžēl Dvīņu otra puse slēpj to, ka šīs tik valdzinošās personības var būt arī neiedomājami egoisti, kuriem rūp tikai savas vajadzības.

Foto: PantherMedia/ScanPix

Skorpioni
Skorpioni ir daudzpusīgi! Un tieši tas viņus atšķir no citām horoskopa zīmēm. Skorpioni vienmēr ir gatavi jauniem atklājumiem. Nav daudz tādu cilvēku, kas savās intīmajās attiecībās nevēlētos ļauties eksperimentiem, bet ne visi tiem ir tiešām gatavi tad, kad šāda iespēja rodas. Atšķirībā no daudziem citiem Skorpions kaislīgi un neapturami iepazīs sevi, atklās savu partneri un aizvien jaunus un jaunus veidus, kā iegūt visu tik ļoti kāroto baudu. Droši vien vienīgā lieta, kas var atgrūst no Skorpiona, ir viņa vēlme pastāvīgi mainīt partnerus.

Turklāt Skorpions par savu krāpšanu neizjūt nekādu īpašo vainas sajūtu un attaisno to ar sev piemītošo neticamo juteklismu.
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu