Foto: Alekss Silvērs un Liera Štein gatavojas miljoniem dot savu mīlestību

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Morozov Vadim

Pagājušajā nedēļas nogalē duets Alekss Silvērs un Liera Štein pabeiguši darbu pie jaunā mūzikas video, kurš paspilgtinās dueta jauno, romantisko dziesmu «Miljoniem dota mīlestība».

Jau pusgadu duets sadarbojas ar talantīgo un daudzsološo komponistu Dmitriju Krasnovski, kurš ir dziesmas vārdu un mūzikas autors. Meklējot cilvēkus, kuri ir profesionāļi savās jomās un gatavi sadaroties, duets padara savu muzikālo pasauli, dziesmas labākas un labākas, jaunu talantu iesaiste liek arī pašiem nemitīgi pilnveidoties, jo, kā jau zinām, radošajās profesijās vienmēr var atrast jaunas lietas, ko mācīties.

Dziesma «Miljoniem dota mīlestība» tapusi par godu Valentīna dienai un visiem mīlētājiem. Hits liks aizdomāties par mīlestības spēku, enerģiju, sajūtām un motivēs nekad nepadoties un vienmēr ticēt mīlestībai.

Alekss un Liera nolēma ne tikai prezentēt jaunu dziesmu, bet darīt to ar videoklipu. Mūzikas video ideja, scenārijs un režija ir dueta tuva drauga, pasākumu organizatores Jeļenas Tonovas, darbs. Ļena izveidojusi neparastu sižetu, kas noteikti paliks atmiņā pēc klipa noskatīšanās.

Mūzikas video prezentācija notiks 2016.gada 11.februārī restorānā «Golden Coffee». Prezentācija ir slēgta tipa pasākums un paredzēta dueta draugiem un atbalstītājiem.

Ja vēlies apmeklēt prezentāciju, raksti - info@silverstein.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu