Piedzērušies austrālieši nesagatavoti izjauc zādzību veikalā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Patlaban Austrālijā ir vasaras sezona. Karstajā kontinentā dienas tumšajā laikā divu šortos ģērbtu, basām kājām, bez krekliem un nedaudz iereibušu vīriešu acu priekšā notiek zādzība benzīna uzpildes stacijas veikalā. Jaunie vīrieši nestāvēja rokas klēpī salikuši un neļāva laupītājiem no notikuma vietas pazust nepamanītiem.

Viens no varoņiem notikumu uzfilmēja, bet otrs no zagļu transportlīdzekļa, kamēr laupītāji apzaga veikalu, izrāva atslēgas.

Kad zagļi izskrēja no veikala, viņi centās no notikuma vietas aizbraukt. Saprotot, ka iedarbināt transportlīdzekli nevarēs, no notikuma vietas viņiem nācās bēgt.

Interesants fakts, ka garnadži savam transportlīdzeklim bija noņēmuši numura zīmes. Šoreiz šī viltība nepalīdzēja, jo gan transports, gan zagļi iemūžināti videolentē.

Nesenais uzfilmētais notikums sociālajā tīklā «Youtube» apskatīts vairāk nekā divus miljonus reižu. Bet paši varoņi izpelnījušies vietējo mediju uzmanību. Žurnālists teicis, ka viens no notikuma varoņiem noteikti apmeklē trenažieru zāli, jo izskatās būdīgs jeb platiem pleciem. Tomēr kā joku pretim saņēma atbildi: «Mana trenažieru zāle ir dzert viskiju «Jim Beam».»

Kā izteicās ziņu notikuma varoņi, uz benzīntanka veikalu viņi devās, jo bija izsalkuši. Gribēja nopirkt nūdeles. Tomēr ar vienu saplēstu čību nācās dzīties pakaļ veikala zagļiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu