Tallinā organizē pirmo profesionālo dziesmu rakstīšanas nometni Baltijā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Tallinas mūzikas nedēļas festivāls, «Music Estonia» un Igaunijas dziesmu konkurss «Eesti Laul» marta beigās rīkos pirmo profesionālo dziesmu rakstīšanas nometni Baltijā, informē pasākuma rīkotāju pārstāvji.

Pieteikumus dziesmu rakstīšanas nometnei var iesniegt līdz 15. februārim.

Pieteikšanās anketa atrodama internetā:

tallinnmusicweek.typeform.com

Nometnei aicināti pievienoties dziesmu autori un producenti no Igaunijas un kaimiņvalstīm. 16 izvēlētiem dziesmu autoriem būs iespēja sadarboties un radīt jaunu mūziku kopā ar astoņiem starptautiskiem profesionāļiem. Rakstnieki tiks sadalīti astoņās komandās, kurās būs iekļauts viens pieredzējis dziesmu autors un divi pazīstami reģionālie rakstnieki.

Komandas strādās kopā ar māksliniekiem un nometnē savas dziesmas ierakstīs. Pēc divām darba pilnām dienām katra komanda prezentēs visas radītās dziesmas «Tallin Muisc Week» konferencē.

Tallinas mūzikas nedēļa piedāvā visdažādākos pasākumus, tostarp muzikālus sarīkojumus, laikmetīgās mākslas programmu «TMW Arts», sarunu šovu «TMW Talks», kā arī mazo Igaunijas alus darītavu festivālu «Tallin Craft Beer Weekend».

Kā ziņots, Tallinas mūzikas nedēļa notiks jau astoto reizi, un tās programma būs baudāma no 28. marta līdz 3. aprīlim. Biļetes uz festivālu var iegādāties «Biļešu servisa» tirdzniecības vietās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu