«Kung Fu Panda 3» iekaro ASV kinoteātrus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Studijas «DreamWorks Animation» jaunā animācijas filma «Kung Fu Panda 3» iekarojusi Ziemeļamerikas kinoteātru topa 1. vietu, ziņo ārvalstu prese.

Nedēļas griezumā animācijas filma iekasējusi 41 miljonu dolāru, kas ir sliktāks rezultāts nekā «Kung Fu Panda 1» (60,2 miljoni) un «Kung Fu Panda 2» (47,6).

Anotācija: Atradis savu sen pazudušo tēvu, Po dodas uz slepenu vietu, kuru dēvē par pandu paradīzi, lai satiktu savus jautros sugasbrāļus. Taču drīz vien līdz viņiem nonāk ziņa par ļaundari Kaju, kurš sācis metodiski iznīcināt visus Ķīnā mītošos kung fu cīņas meistarus. Po jāizdara neiespējamais - īsā laikā jāiemāca saviem neveiklajiem draugiem visi cīņas mākslas noslēpumi, lai jaunizveidotā kung fu pandu komanda stātos pretī Kajam.

Latvijas kinoteātros filmu demonstrēs no 18. marta.

Līdz ar to 12 «Oskariem» nominētā meksikāņu režisora Alehandro Gonsalesa Injaritu izdzīvošanas drāma «Cilvēks, kurš izdzīvoja» («The Revenant») - numur 2, bet jaunākā «Zvaigžņu karu» filmu sērijas daļa «Spēks mostas» («Star Wars: The Force Awakens») - 3. vietā.

Foto: publicitātes

Uz patiesiem notikumiem balstītā katastrofu filma «The Finest Hours», kurā galvenās lomas atveido Kriss Pains un Keisijs Afleks, startējusi 4. vietā ar 10,3 miljoniem.

Savukārt «Greja piecdesmit nokrāsu» parodija «Fifty Shades of Black» - tikai 9. vietā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu