«Dzelzs vilkam» jauns video - «Automātiskie atbildētāji»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jau šonedēļ, 6. februārī, grupa «Dzelzs vilks» uzsāks jaunā albuma «Perfekta rītdiena» koncertturneju, kuras sešos koncertos uzstāsies Liepājā, Jelgavā, Valmierā, Ventspilī, Jēkabpilī un Rīgā. Turnejas sākumā grupa piedāvā klausītājiem jaunu singlu «Automātiskie atbildētāji», ieskaņotu kopā ar dziedātāju Anitu Intaiti, kā arī aicina noskatīties dziesmas videoklipu, veltot to visiem mīlētājiem.

Dziesma «Automātiskie atbildētāji» iekļauta nesen iznākušajā «Dzelzs vilka» studijas albumā «Perfekta rītdiena», un tās ierakstā grupa aicinājusi piedalīties dziedātāju Anitu Intaiti, ar kuru mūziķi sadarbojušies arī iepriekš.

«Katram no mums ir savs mīlestības stāsts, tomēr nevienu no mūsu stāstiem nav iespējams izstāstīt otrreiz - par spīti tam, ka tos mēdzam fiksēt fotogrāfijās, tetovējumos uz miesas un pases zīmogos. Varbūt par tiem var dziedāt – vislabāk, ja to var darīt kopā ar kādu skaistas balss īpašnieci. Mēs priecātos, ja mūsu dziesma kļūtu par liecinieci kādam no jūsu stāstiem,» par dziesmu teic «Dzelzs vilka» solists Juris Kaukulis.

Šā gada sākumā dziesmai tapis arī jauns video, kura filmēšanā grupa aicināja piedalīties fanus un viņu draugus. «Esmu patiesi pateicīga grupai, kas pilnībā uzticējās man un pacietīgi sagaidīja iznākumu, neiesaistoties filmēšanas procesā. Dzelzs vilku varu neviltoti saukt par sava mūža liktenīgo latviešu grupu, jo klausos viņu mūziku jau kopš 90. gadu beigām un jūtu, ka kopā augam, pilnveidojamies un saikne kļūst arvien spēcīgāka. Astoņu filmēšanas dienu laikā izdzīvoju dažādas satikšanās, stāstus un iepazinos ar fantastiskiem cilvēkiem, kuri tagad veido daļu no maniem dzīves atmiņu mirkļiem un arīdzan piepilda šo video,» stāsta video idejas autore, operatore un montāžas režisore Laura Rožkalne-Ozola. «Dzelzs vilks» un klipa režisore izsaka vissirsnīgāko pateicību klipa galvenajiem varoņiem, kuri atsaucās grupas aicinājumam.

Atgādinām, ka aizvadītā gada nogalē «Dzelzs vilks» izdeva ilgi gaidīto, pēc skaita 13., studijas albumu «Perfekta rītdiena». CD iekļautas 11 kompozīcijas, kas ieskaņotas ieraksta producenta Ginta Solas ārpilsētas studijā «Eli». «Perfekta rītdiena» pirmais singls «Tu vilki nakti» jau vairākas nedēļas ir dziesma Nr. 1 «Radio SWH» TOP20.

No 6. februāra «Dzelzs vilks» dodas jaunā albuma «Perfekta rītdiena» koncertturnejā pa Latvijas pilsētām. Tās laikā grupa uzstāsies Liepājā (6.02.), Jelgavā (12.02.), Valmierā (13.02.), Ventspilī (27.02) un Jēkabpilī (18.02), kā arī 19. februārī - tūres centrālajā koncertā Rīgā, Latvijas Dzelzceļa vēstures muzejā.

Koncertu biļetes pieejamas «Biļešu paradīzē», «Biļešu servisā», «Ticketshop», bet koncerta dienā - notikumu vietās. Uz koncertu Rīgā šobrīd pieejams tikai ierobežots skaits papildbiļešu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu