Aktieris Patriks Dempsijs vēlas glābt attiecības, atjaunojot laulību zvērestu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aktieris Patriks Dempsijs pirms sešpadsmit gadu kāzu jubilejas vēlas atkārtoti radīt sievai šo jauko, īpašo dienu un vēlreiz viņu apprecēt. Patriks vēlas atjaunot laulību zvērestu, tādā veidā paglābjoties no šķiršanās.

Piecdesmit gadus vecais aktieris nerunā tukšu, viņš savu sievu jau ir vēlreiz bildinājis, un, lai saņemtu apstiprinošu atbildi, aktierim bija jāapsola, ka būs daudz uzmanīgāks, braucot ar motociklu.

Foto: Reuters/Scanpix

Sieva arī aizliegusi viņam piedalīties motosporta sacensībās, kuras ir aktiera sirdslieta. Patriks piekritis sievas noteikumiem, kaut gan nav no tiem vīriešiem, kuri atkāpjas no savām vēlmēm.

Sieviete vēl nav piedevusi vīram krāpšanu un vēlas virzīties uz priekšu lēni, soli pa solim, lai būtu droša, ka visa pamatā ir mīlestība, nevis pieradums.

Foto: Reuters/Scanpix

Pāris gāja katrs savu ceļu pagājušā gada rudenī, kad atklājās aktiera romāns ar vienu no seriāla «Grejas Anatomija» aktrisēm. Izlīgstot ar sievu Patriks pameta populāro seriālu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu