Ence: LRA varētu izšķirties pašvaldību vēlēšanās piedalīties kā vienots politiskais spēks

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Latvijas Reģionu apvienības (LRA) zīmols ir ļoti labi atpazīstams, tāpēc pastāv iespēja izšķirties pašvaldību vēlēšanās piedalīties kā vienotam politiskam spēkam, šodien LRA forumā sacīja politiskā spēka Pārstāvju sapulces priekšsēdētājs Andrejs Ence.

Viņš norādīja, ka LRA ļoti nopietni jāpārdomā, vai 2017.gada pašvaldību vēlēšanām startēt kā vienotam spēkam vai arī katrai no apvienībā ietilpstošajām partijām atsevišķi.

Ieskaitot sadarbības partnerus, LRA biedru skaits esot pāri tūkstotim, tāpēc ir ļoti ciniski, ka politiskie konkurenti apvienību dēvē par sīkpartiju, akcentēja Ence.

Kā ziņots, LRA šodien rīko forumu «Izaicinājumi 2016.gadā», kurā cita starpā tiks definēti LRA šā gada darbības virzieni un prioritātes.

Pasākums pulcē «Reģionu alianses», Vidzemes partijas un pārējo LRA ietilpstošo partiju pārstāvjus, kā arī reģionālo nodaļu un atbalstošo organizāciju pārstāvjus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu