«Nabaklab» pirmo reizi notiks grupas «Linga» koncerts

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Piektdien, 29. janvārī, savas 25 gadu jubilejas koncertsērijas laikā klubā «Nabaklab» pirmo reizi uzstāsies leģendārā rokgrupa «Linga», informē kluba pārstāvis Edgars Āboliņš. Lai gan Gvido Linga jau paspējis pabūt uz «Nabaklab» skatuves, viņš vēl nekad nav klubā uzstājies ar savu grupu. Pirmo reizi tas notiks šajā nedēļā, turpinot pagājušogad sākto grupas 25 gadu jubilejas koncertsēriju.

Grupa «Linga» izveidojās 1988. gadā, kad to dibināja bijušais «Zig Zag» vokālists Gvido Linga un ģitārists Armands Cālītis. Pirmā «Lingas» uzstāšanās notika 1989. gadā pasākumā «Roks par neatkarību», un tolaik gandrīz visu dziesmu tekstu autors bija Gvido brālis Igors Linga.

90. gadu sākumā apvienība ātri kļuva par vienu no populārākajām Latvijas rokgrupām, radot tādus hitus kā «Nāc dejot», «Šeit šeit» un «Signe melo», kas iepriekš tika iekļauta arī grupas «Zig Zag» repertuārā. Jaunākais «Lingas» ieraksts joprojām ir tapšanas stadijā, un pirmo topošā albuma singlu «Spārni» grupa izdeva 2006. gadā.

Klubā «Nabaklab» gaidāmo koncertu papildinās jaunā, daudzsološā pašmāju rokgrupa «Bloody Heels», kas radusies 2011.gada pavasarī un spēlē pārpārēm enerģisku, autentisku 80. gadu «hard rock» un «glam rock» ietekmētu mūziku.

Pasākums klubā «Nabaklab» sāksies plkst.21. Pirms un pēc koncerta par muzikālo atmosfēru gādās dīdžejs Strobenieks.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu