Andersonei par filmēšanos «X-failos» piedāvāts divreiz mazāks atalgojums nekā Duhovnijam

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu aktrise Džiliana Andersone atklājusi, ka par filmēšanos seriāla «The X-Files» («X-faili. Slepenās lietas») turpinājumā viņai piedāvāts divreiz mazāks atalgojums nekā otrajam galvenās lomas tēlotājam Deividam Duhovnijam.

Andersone jau 90. gados, kad seriāls baudīja vislielāko popularitāti, cīnījās par līdzīgu atalgojumu ar Duhovniju.

«Kā jau vienmēr, viņi pie manis atnāca ar piedāvājumu maksāt divreiz mazāk nekā Deividam,» - tā šomēnes intervijā kino industrijas žurnālam «The Hollywood Reporter» sacīja Andersone.

«Esmu pārsteigta, ka vairāk intervētāju par to nerunā, jo tā ir taisnība,» viņa teica. «Domāju, ka tieši tagad ir svarīgi par to runāt, jo sievietes arvien vairāk izsakās par nevienlīdzīgo atalgojumu šajā biznesā. Mani tas šokēja, it īpaši tāpēc, ka pagātnē esmu tik daudz darījusi, lai mums maksātu godīgi. Es ļoti smagi pie tā strādāju un beidzot biju kaut ko panākusi.»

«Pat pēdējo gadu intervijās cilvēki teikuši, ka nespējot tam noticēt, jautājuši, kā tas lika man justies. Es vienmēr atbildēju, ka tad tā bija, bet tagad ir pavisam citādi. Un tad tas atkal notika! Es pat nezinu, ko man vairs teikt,» Andersone atzina intervijā vietnei «The Daily Beast».

Jaunās «The X-Files» sezonas pirmā sērija amerikāņu telekanālā «Fox» tika demonstrēta svētdien, 24. janvārī. Otrā sērija tika izrādīta nākamajā dienā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu