Izsolīs Džeimsa Bonda Aston Martin DB10

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Viens no desmit Aston Martin DB10 automobiļiem, kuri tika speciāli uzbūvēti jaunākās Džeimsa Bonda kinolentes Spectre filmēšanai, jau drīzumā nonāks izsoļu nama Christie's piedāvājumā. Šā brīža aplēses liecina, ka auto varētu tikt pārdots par 1 - 1,5 miljoniem sterliņu mārciņu (1,3 - 2 miljoni eiro).

Par to, ka vienu no DB10 būs iespējams iegādāties, britu tabloīds The Daily Mirror vēstīja jau pagājušā gada oktobrī. Tagad šī informācija ir apstiprināta oficiāli, turklāt auto, kuru varēs iegādāties, ir viens no diviem eksemplāriem, kas izmantoti jau pēc filmēšanas, tai skaitā kā dekorācija Spectre pirmizrādē 26.oktobrī Londonā. Piedevām uz auto ir arī Džeimsa Bonda lomas atveidotāja Daniela Kreiga autogrāfs.

Bez automobiļa filmas veidotāji izsolē ir iecerējuši pārdot arī virkni aksesuāru, kas izmantoti filmēšanas laikā. Piemēram, Džeimsa Bonda pulksteni un brilles, slepenā dienesta MI6 galvenā tehniķa Q klēpjdatoru, kā arī filmas ierakstu Blue-ray diskā ar Kreiga autogrāfu.

Aksesuārus varēs iegādāties tiešsaistes izsolē, kura norisināsies veselu nedēļu no 16.februāra līdz 23.februārim.

Izsole, kurā jaunu saimnieku iegūs DB10, notiks 18.februārī Londonā, un laika ziņā tā sakritīs ar Spectre ierakstu nonākšanu tirdzniecībā.

Visi izsolē gūtie ienākumi tiks ziedoti organizācijai Ārsti bez robežām.

Aston Martin DB10 kupeja ir konstruēta uz modeļa V8 Vantage bāzes, taču tai ir nedaudz garāka riteņu bāze, kā arī paplatināta šķērsbāze. Uz priekšu šo auto dzen 4,7 litru V8 atmosfēriskais motors ar 436 zirgspēkiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu