360TV domnīcu vadītājiem pievienojas Kaspars Breidaks

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Kaspars Breidaks šovakar un turpmāk katru pirmdienas vakaru būs sastopams Kino domnīcā, lai iepazīstinātu skatītājus ar jaunāko un aktuālāko kino pasaulē.

Sākot ar šodienu, 25. janvāri, Kino domnīcā pie stūres būs radio SWH ētera personība Kaspars Breidaks. Kā atzīst K. Breidaks: «Esmu ļoti priecīgs, ka varu pievienoties lieliskajai 360TV komandai. Kino allaž ir bijis iedvesmas avots, tāpēc iespēja par to runāt ar interesantām un zinošām personībām liek man justies kā bērnam, kurš atradis kārtējo vecāku slēpni pilnu ar saldumiem. Uz tikšanos TV ekrānos!»

Šovakar Kino domnīcā tiks noskaidrots, kurām no Holivudas zvaigznēm bijis jāēd īstas bizona aknas, kurš no pašmāju režisoriem sala spelgonī uzsācis savas jaunās filmas filmēšanu, kurā paredzēta pat aktieru peldēšana āliņģī. Būs iespējams uzzināt arī, kas bijis pats, pats trakākais, ko piedzīvojuši Kino domnīcas viesi – režisors Sandijs Semjonovs un dīdžejs, radio personība Magnuss Eriņš.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu