Mākslas akadēmijas 78.karnevāla galvenie mākslinieki

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Latvijas Mākslas akadēmija (LMA) izziņo 78.karnevāla «Virtuālais paradīzes dārzs» galvenos māksliniekus un sāk biļešu pārdošanu.

19.februārī uz karnevāla galvenās skatuves kāps grupa «Super Besse», kā arī latviešu hiphopa izpildītājs Edavārdi. Savukārt grupas «Indygo», «Sibyl Vane» un «Laime pilnīga» savus cienītājus karnevālā iepriecinās no roka skatuves. Kaut ko atbilstošu savai muzikālajai gaumei pasākumā atradīs katrs, ja ielūkosies arī funk, folk, Golden un «Meža mantas» zonās vai 91 kids stage un «30 minūtes slavas» zonās, kur uz skatuves kāps mākslinieki un muzikālās apvienības, kas nesen sākušas savu muzikālo karjeru.

Karnevāls priecēs arī ar plašu aktivitāšu un meistarklašu klāstu - viesiem būs iespēja darboties tērpu darbnīcā un «Soundschool» dīdžeju vadītās meistarklasēs, skulptūras «Dāvids» zīmēšanas meistarklasēs. Uzmanības vērtas būs arī dažādās performances, tostarp starpdisciplināro deju studijas «Ideagnosis» uzstāšanās. Atpūsties no kņadas varēsiet, skatoties kino, stand-up un improvizācijas teātrus.

Jau ierasts, ka daļa no karnevāla nakts burvības ir tikai šim pasākumam un tēmai veidotās dekorācijas un mākslas objekti. Par to tapšanu šoreiz rūpējas studenti no LMA un citām Latvijas mākslas skolām, kā arī liels skaits brīvprātīgo palīgu. Vairāki mākslinieki veido instalācijas, kas ierasto LMA ēku pārvērtīs dažādu gaismu un noskaņu labirintā.

Par apmeklētāju labsajūtu rūpēsies arī folkklubs «Ala pagrabs», «Coffee Tower» un «PartyBus».

LMA karnevāls 2016.gada 19.februārī sāksies plkst. 20.00 un turpināsies līdz pat rīta gaismai. No plkst. 21.00 apmeklētājiem būs pieejamas darbnīcas un aktivitātes, bet jau 22.00 sāks skanēt dzīvā mūzika. Atgādinām, ka ieeja karnevālā ir no 18 gadu vecuma.

Karnevāla norises vieta: Latvijas Mākslas akadēmija Kalpaka bulvārī 13, Rīgā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu