Šoriņš un Anže jaunā komēdiju seriālā «Bitīt’ matos»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Jau drīzumā būs jauns komēdijseriāls «Bitīt’ matos!» Tas sniegs pozitīvas emocijas, ļaujot ieskatīties kādas mazpilsētas frizētavas aizkulisēs un just līdzi galveno varoņu centieniem sastapt savu otro pusīti un nodibināt ģimeni. Galvenajās lomās aktieri Uldis Anže, Voldemārs Šoriņš, Lelde Dreimane, Sanita Pušpure, Lauris Dzelzītis un citi.

Bitīt’ matos uzņemts speciāli tam radītā paviljonā, kur izbūvēta ne vien plaša frizētava, bet arī masāžas un tetovēšanas saloni, kā arī uzgaidāmās un atpūtas telpas. Bitīt’ matos popularizēs ģimeniskās vērtības, kā arī ļaus pasmaidīt par Zaķīšu ģimenes pūlēm gūt panākumus mežonīgajā kapitālismā – mazo frizētavu pārvērst par milzīgu skaistumkopšanas salonu, kas piedāvā visdažādākos pakalpojumus.

..un tad uzrodas viņš – jaunais kolēģis!

Komēdijseriāla centrālie notikumi risinās frizētavā Bitīte, kas ir ģimenes uzņēmums, un tajā strādā trīs ģimenes locekļi – tēvs Ojārs Zaķītis (Voldemārs Šoriņš) un abas viņa simpātiskās meitas – seksīgā friziere Vēsma (Sanita Pušpure) un kautrīgā manikīre Fanija (Lelde Dreimane). Zaķīšu ģimenē valda tikpat kā ideāla saskaņa, jo visi savulaik pie mātes kapa apsolījuši viens otram nestrīdēties un visas problēmas atrisināt ar ģimenes sapulces palīdzību, vienkārši un godīgi izrunājoties. Viss ir labi līdz brīdim, kad nevainojamo ģimenes idilli izjauc nekaunīgais avantūrists, šarmantais frizieris Kristers (Uldis Anže), kurā iemīlas ne jau viena no meitām, bet abas! Nespējot sadalīt puisi, māsas kļūst par konkurentēm...

Ja vajag palīdzēt, apvienojas visi

Cīņā par Kristera uzmanību iesaistās arī enerģiskā kaimiņiene, apbedīšanas biroja īpašniece Nellija (Marija Bērziņa). Pārpratumus sagādā Nellijas kautrīgais brālis – izvadītājs Ilmārs (Lauris Dzelzītis), kurš arīdzan sapņo par savu ģimenes ligzdiņu un jau sen klusībā mīl Faniju. Savas korekcijas notiekošajā ievieš vēl viens kaimiņš – aktīvais apsardzes firmas īpašnieks, militārā stila piekritējs Gustavs (Gints Andžāns), kurš cer apprecēt Vēsmu.

Frizieris – cilvēks orķestris

Mūsdienās, kad visi komunicē internetā vai telefonā, frizieris ir reizē psihoterapeits un mācītājs, friziera apmeklējums – teju vai grēksūdze. Tāpēc frizētavas darbiniekiem bieži vien nākas aizmirst par savām nesaskaņām un apvienoties, lai risinātu savu klientu personiskās dzīves problēmas. Vērojot notikumu un pārpratumu virkni, tā vien gribēsies iesaukties: «Bitīt’ matos!»

«Bitīt’ matos» parūpēsies par lielisku atpūtu ik sestdienas vakaru plkst. 19:35 TV3.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu