«Coldplay» saņems NME «Dievišķā ģēnija» balvu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Britu grupa «Coldplay» februārī saņems mūzikas žurnāla NME «Dievišķā ģēnija» balvu. Grupa NME balvu ceremonijā izpildīs savus populārākos hitus.

«Mēs esam ārkārtīgi pateicīgi NME par šo balvu,» paziņoja grupas solists Kriss Mārtins. «Tas ir milzīgs pagodinājums, kas mums daudz nozīmē, jo «Coldplay» bez NME nebūtu nekas.»

«Pirmā parādīšanās žurnālā 1998. gadā bija mūsu lielākais sasniegums, kaut arī par mums rakstīja ar vismazākajiem burtiem. Tā mīlestība un atbalsts mainīja mūsu pasauli. Mēs ļoti pateicamies NME,» raksta Mārtins.

NME balvu nominācijās dominē rokgrupas «The Libertines» un «Wolf Alice», katra saņemot pa sešām nominācijām. «Coldplay» pretendē tikai uz vienu balvu - labākās dziesmas apbalvojumu par «Adventure of a Lifetime».

Iepriekšējos gados «Dievišķā ģēnija» balvu saņēmuši tādi izpildītāji kā «The Clash», Pols Vellers, «The Cure», «Manic Street Preachers», «New Order», Deivs Grols, Noels Galahers un «Suede».

Pagājušā gada izskaņā grupa izlaida savu pēdējo studijas albumu (skat. recenziju).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu