Kā Dakāras sacensības beidza Robijs Gordons

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

Motoru sportā mēdz gadīties avārijas, ar to ir jārēķinās. Taču ir avārijas, no kurām droši var izvairīties. Tieši šādu avāriju pašā Dakāras rallijreida noslēgumā piedzīvoja amerikāņu autosportists Robijs Gordons.

Zemāk pievienotajā video redzams, ka uz koplietošanas ceļa pie Gordona sacīkšu mašīnas piebrauc komandas atbalsta vienība ar Hummer H2 automobili un no tās kāds cilvēks sniedz Gordona stūrmanim pudeles un papīra turzas. Tā kā viss process norit gaitā, nelaime ilgi nav jāgaida - kad Gordons nedaudz par daudz pagriež stūri asistentu mašīnas virzienā, abi auto saskaras, Hummer H2 sagriežas un sacensības ar to ir beigušās.

Tiek ziņots, ka incidentā ir divi cietušie, taču dzīvībai bīstamas traumas viņi nav guvuši un jau drīzumā izveseļosies. Ne mazāk skarbs šis incidents bija arī pašam Gordonam, jo tas notika jau pēc Dakāras rallijreida pēdējā ātrumposma finiša pārbrauciena laikā uz svinīgās apbalvošanas vietu. Jāpiezīmē gan, ka Gordons pat bez iekļūšanas avārijā un izstāšanās uz godalgām cerēt nevarēja, jo pēc 12. ātrumposma atradās vien 26. pozīcijā un 13. ātrumposmu noslēdza ar 17. labāko rezultātu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu