Maskavas «Dinamo» uzveic Rīgas «Dinamo» konkurenti «Slovan»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TASS/Scanpix

Latviešu uzbrucēja Mārtiņa Karsuma pārstāvētā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Maskavas «Dinamo» regulārā čempionāta mačā pirmdien ar 4:3 (0:2, 1:0, 3:1) viesos pārspēja Slovākijas vienību Bratislavas «Slovan», kas ir Latvijas kluba Rīgas «Dinamo» pretiniece cīņā par vietu izslēgšanas spēļu zonā.

Mača 14.minūtē maskavieši nonāca iedzinējos ar 0:2, bet otrajā spēles periodā viņi vienus vārtus atguva. Trešajā spēles trešdaļā «Dinamo» septiņu minūšu laikā guva trīs vārtus, bet «Slovan» vienus vārtus atguva. Pusotru minūti līdz pamatlaika beigām mājinieki nomainīja vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju, tomēr spēles rezultātu viņiem izlīdzināt neizdevās un «Dinamo» svinēja uzvaru ar 4:3.

Ar vārtiem un rezultatīvu piespēli uzvarētāju labā izcēlās Iļja Šipovs.

Karsums traumas dēļ nav spēlējis kopš 27.novembra, bet iepriekš tika ziņots, ka viņš laukumā varētu atgriezties mēneša beigās.

Tikmēr jau 13.«sauso» uzvaru šīs sezonas regulārā čempionāta spēlēs izcīnījis Jaroslavļas «Lokomotiv» vārtsargs Aleksejs Murigins, kura pārstāvētais klubs ar 1:0 (0:0, 0:0, 1:0) viesos pārspēja Čerepovecas «Severstaļ». Kā zināms, «Lokomotiv» vienībā par vārtsargu treneri strādā Sergejs Naumovs no Latvijas.

Uzvaras vārtus šajā mačā trīs minūtes pirms pamatlaika beigām guva «Lokomotiv» hokejists Daņils Apaļkovs, bet Murigins šajā mačā tvēra visas 18 «Severstaļ» spēlētāju mestās ripas.

Šosezon Murigins palicis nepārspēts 13 mačos, tādējādi sasniedzis jaunu līgas rekordu. Pa deviņām «sausajām» uzvarām vienā sezonā spējuši gūt Vasīlijs Košečkins un Roberts Ešs.

Tikmēr zaudējumu pirmdien piedzīvoja Austrumu konferences vicelīdere Magņitogorskas «Metallurg», kas viesu laukumā ar 3:6 (1:0, 2:3, 0:3) piekāpās Jekaterinburgas «Avtomobilist». Pa diviem vārtiem uzvarētāju labā iemeta Anatlijs Goliševs un čehs Petrs Koukals, kamēr «Metallurg» rindās ar tādu pašu sniegumu atzīmējās Viktors Antipins.

Visas līgas un Rietumu konferences līdere ar 110 punktiem 51 spēlē ir Maskavas CSKA, kamēr «Lokomotiv» ar 109 punktiem 53 mačos ir trešā. Maskavas «Dinamo» ar 84 punktiem 51 duelī ir septītā, bet «Slovan» ar 76 punktiem 52 cīņās ir astotā, par 14 punktiem apsteidzot 12.pozīcijā esošo Rīgas «Dinamo», kam trīs spēles rezervē.

Tikmēr Austrumu konferencē līderei Omskas «Avangard» ir 97 punkti 52 spēlēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu