«Erots 2016» piedāvās iepazīšanās spēli «Aklais randiņš»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Starptautiskais erotikas festivāls un izstāde «Erots 2016», kas 19. februārī un 20. februārī notiks Ķīpsalas izstāžu hallē, bez otras pusītes esošiem cilvēkiem piedāvās piedalīties iepazīšanās spēlē «Aklais randiņš», informē izstāžu rīkotājsabiedrības «BT 1» mediju koordinatore Inese Libere. Tie, kuri vēlas piedalīties iepazīšanās spēlē, aicināti līdz 10.februārim aizpildīt pieteikuma anketu vai pieteikties, rakstot e-pastu «elina.balode@inbox.lv» ar norādi «Aklajam randiņam».

Festivālā «Erots» abus vakarus plkst.20 vienā no hallēm notiks «Aklais randiņš». Spēles norise būs pavisam vienkārša - pēc vadītājas nosacījumiem tiks izvēlēti pāri, kuriem būs jāizpilda trīs uzdevumi. Finālā iekļūs tikai seši pāri ar spēcīgāko jūtu ķīmiju, un viņus izvērtēs sabiedrībā pazīstami cilvēki. Saderīgākajiem «Aklā randiņa» pāriem tiks balvas.

Romantisko iepazīšanās spēli vadīs Santa Getmančuka, bet spēlei nepieciešamo noskaņu ar mūzikas ritmiem radīs dīdžejs «John Ado».

Kā ziņots, festivāls «Erots» norisināsies jau 18.reizi. Atzīmējot festivāla pilngadību, apmeklētājiem tiks piedāvāta vēl izaicinošāka programma un trakulīgākas izklaides, nekā ierasts.

18. dzimšanas dienas svinībās uz «Erota» skatuves kāps mākslinieki no Baltkrievijas, Ungārijas, Portugāles, Spānijas un Latvijas, kas sniegs erotiski piesātinātus priekšnesumus, sākot no striptīzšoviem līdz ekstrēmiem priekšnesumiem asāku izjūtu cienītājiem. Līdzās šovprogrammai apmeklētāji tiks aicināti iepazīties ar plašu intīmpreču klāstu, iegādāties erotisko veļu, ādas izstrādājumus, tostarp gan pletnītes, gan maskas, kā arī masāžas eļļas un losjonus pikantām rotaļām. Savukārt drosmīgākie varēs tikt pie tetovējuma vai pīrsinga.

Pirmo reizi Latvijā būs vērojama kailā joga («naked yoga»), ko uz «Erota» lielās skatuves izpildīs divas lokanas draiskules no Ungārijas.

Savukārt daiļā dzimuma pārstāvēm elpa noteikti aizrausies brīdī, kad uz skatuves kāps «Male Empire Night-out Show» muskuļotie puiši no Latvijas. Savā priekšnesumā, kas veidots Lasvegasas stilā, viņi mazpamazītēm atbrīvosies no apģērba gabaliem, kas jau tā būs niecīgi.

Foto: publicitātes

Tie apmeklētāji, kuriem pašiem nav bail no kailuma un arī ūdens, varēs piedalīties un atklāt savas labākās kustības apmeklētāju iecienītajā slapjo T-kreklu un šortu konkursā. Savukārt kautrīgākie varēs piedalīties mazāk atkailinošās aktivitātēs - izveicības un atjautības konkursos, par kuriem būs parūpējušies festivāla dalībnieki. Kvēlākie fani ir aicināti uz Zvaigžņu stendu, kur pornozvaigznes sniegs viņu cienīgus autogrāfus.

Vienlaikus blakus hallē jau ceturto reizi notiks Latvijā vienīgā klubu deju konkursa «Club Dance Queen&King 2016» fināls. Konkursā jaunie dejotāji no visas Latvijas demonstrēs savus talantus un prasmi aizraut publiku ar seksīgiem priekšnesumiem.

Ieeja festivālā būs no 18 gadu vecuma.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu