Pieci smieklīgākie baltie reperi pasaulē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Raksts sākotnēji publicēts 2016. gadā. Pretī katram tiešām talantīgam baltādainam reperim (Action Bronson, El-P, Yelawolf, Eminem) diemžēl mūsdienu plašajā globālajā mūzikas industrijā ir atrodami simtiem «dīvainīšu». Pirms trīsdesmit gadiem baltais reperis "Vanilla Ice" kļuva par izsmiekla objektu, kaut neapšaubāmi komerciāli veiksmīgu, un vēlāk Eminems «balto reperu sugas» prestižu mazliet glāba, taču šie pieci jokdari (dažs labs to lietu ņem pavisam nopietni) spēruši vairākus soļus atpakaļ. Lūk, pieci smieklīgākie baltie reperi pasaulē.

 
Foto: Instagram

Stitches

Šis muskuļotais deklamētājs labprāt vicinās ar automātiem un demonstrē savu kokaīnu. Labāk samaksā šim vīram, citādi dabūsi ar ķieģeli pa seju!

Ar notetovēto seju šis reperis vairāk līdzinās Helovīna karalim Džekam Skelingtonam no animācijas filmas "The Nightmare Before Christmas". Vienīgā atšķirība starp šo dīvaini un "Insane Clown Posse" ir tā, ka pēc uzstāšanās viņš savus tetovējumus nomazgāt nevar...

 
Foto: Ekrānuzņēmums

Slim Jesus

Šis tieviņais reperis klipā «Drill Time» ar saviem čomiem labprāt vicinās ar dažāda kalibra šaujamajiem. Viņš uz nerviem ir uzkritis vairākiem zināmiem reperiem, tai skaitā «The Game», kurš ir solījis pamatīgi nomizot šo zelli. Vienlaikus Didijs šim reperim ir piedāvājis 1 miljona līgumu ar savu izdevniecību «Bad Boy». Ko mēs saprotam?

 
Foto: Ekrānuzņēmums

Young C.E.O.

Baltais turīgais repa jefiņš Young C.E.O. uzrepojis pa virsu 2014. gada O.T. Genasis kokaīna slavināšanas himnai "CoCo", nodēvējot savu veikumu par «slepeno iluminātu video». Ja tas ir joks, tad visnotaļ dīvains.

 
Foto: @zerohoots3pac

3PAC

Ja šis nav joks, tad 3Pac varētu būt vissliktākais baltais reperis pasaulē uzreiz aiz mūsu pašu Notāra. Diemžēl jāpiebilst, ka šis mākslinieks ir jau viņsaulē. Mira jauns - tikai 24 gadu vecumā.

 
Rifs Rafs
Rifs Rafs Foto: Publicitātes foto

Riff Raff

Aktieris Džeimss Franko šo dīvaini izmantoja kā prototipu, lai sagatavotos gangstera lomai filmā "Spring Breakers". It kā jau Riff Raff ir sadarbojies pat ar Ašeru, Snūpu, Riku Rosu, taču nevar noliegt, ka šis reperis nav uztverams īsti nopietni.

CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu