Pat putenis nav šķērslis jaunā mežģīņu veikala atklāšanas ballītei

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Prezentējot vairāk nekā 600 mežģīņu veidus, kas rotā jau vairāku pašmāju slavenību tērpus, Rīgā svinīgi atklāts jauns mežģīņu veikals «Lace To Love». Nav brīnums, ka veikala atklāšanas svētki pulcēja vienuviet plašu sabiedrībā zināmo personu ziedu.

Izsmalcinātā Francijas gaisotnē un dzīvās mūzikas pavadībā sabiedrībā pazīstamas dāmas, modes ekspertes un mediji ar interesi iepazina daļu no modes dizaineres Indras Salcevičas zīmola «RedSalt» jaunākās kolekcijas tērpiem un plašo mežģīņu klāstu.

Pasākumu ar savu klātbūtni pagodināja tādas sabiedrībā pazīstamas dāmas kā pasākumu aģentūras «Chocolates Events» īpašniece Sindija Vilde-Spinga, aktrise Evija Skulte, kā arī populārās dziedātājas Liene Greifāne, Jenny May un Latvijas blondīņu asociācijas prezidente Marika Ģederte.

Uz sievišķīgo notikumu ieradās arī citas prominentas personas – bijušā prezidenta Valda Zatlera kundze Lilita Zatlere, raidījuma «Stils bez Tabu» veidotāja Gundega Skudriņa, Latvijas Modes palātas valdes priekšsēdētāja Dita Danosa un uzņēmēja, veselīga dzīvesveida entuziaste un ezotērikas eksperte Elita Drāke.

Dāmas baudīja Francijai raksturīgo atmosfēru, dzēra šampanieti un sapņoja par dažādiem tērpiem, kurus izveidotu no mežģīnēm.

Par spīti putenim un aukstumam, veikala atklāšanas svētki savās telpās savāca daudzus jo daudzus modes, mežģīņu un pasākumu mīļotājus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu