Foto: Viesi steidz sveikt maestro Raimondu Paulu 80. gadu jubilejā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

12.janvārī maestro Raimonds Pauls svinēja savu astoņdesmit gadu jubileju. Svinības, kā ierasts, iesākās ar svētku koncertu, kuram sekoja īpašiem viesiem domāts bankets.

Maestro Raimonds Pauls savu dzimšanas dienu nosvinēja ar svētku koncertu Nacionālajā teātrī, kuru apmeklēja daudzi jo daudzi sabiedrībā pazīstami ļaudis. Viesi ieradās uzvalkos, vakartērpos, lai godinātu Raimonda Paula jubileju.

Viesi steidza sveikt maestro ar dažādām dāvanām, ziediem, ziedu pušķi un dāvanas, kuras atradās, viesiem dodoties iekšā teātrī, bija viena par otru lielākas un greznākas.

Sākumā viesi baudīja svētku koncertu, kurā tika atskaņotas tautā iemīļotākās maestro dziesmas, bet vēlāk visiem bija iespēja sveikt maestro īpašā banketā.

Viesu vidū bija daudzi sabiedrībā pazīstami deputāti, uzņēmēji, mūziķi un Raimonda Paula draugi un ģimenes locekļi, protams, neaizmirsīsim par valsts prezidentu Raimondu Vējoni, kā arī bijušajiem valsts prezidentiem Gunti Ulmani un Valdi Zatleru.

Apsveicam maestro astoņdesmitajā dzimšanas dienā!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu