«Rīgas» hokejisti viesos piekāpjas Čerepovecas «Almaz»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: dinamoriga.eu

«Rīgas» hokejisti Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) regulārā čempionāta izbraukuma spēlē otrdien ar 1:3 (1:2, 0:0, 0:1) atzina Čerepovecas «Almaz» pārākumu.

Rīgas «Dinamo» jauniešu komandas labā vienīgos vārtus guva Frenks Razgals, bet vārtsargs Gustavs Dāvis Grigals atvairīja 27 no 30 metieniem.

Rezultatīvākā bija spēles pirmā trešdaļa, kurā mājinieki pēc Ņikitas Loščenko metiena septītajā minūtē atklāja rezultātu, taču sešas minūtes vēlāk Razgals pēc Oļega Šišļaņņikova un Kirila Galohas piespēlēm atjaunoja līdzsvaru. Līdz perioda beigām nosargāt līdzsvaru viesiem tomēr neizdevās, jo divas minūtes pirms pārtraukuma «Almaz» uzbrucējs Jevgēņijs Stepanovs skaitliskajā vairākumā panāca 2:1.

Otrās trešdaļas vidū Antons Žiharebs guva arī trešos Čerepovecas kluba vārtus, un rīdzinieki atspēlēties atlikušajā laikā nespēja. Mača izskaņā «Rīga» spēlēja vairākumā, jo pretinieku komandas spēlētājs nopelnīja 5+20 minūšu sodu, taču arī šo izdevību viesi, kuri beigās nomainīja vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju, neizmantoja.

Abas vienības trešdien tiksies atkārtoti, «Rīgas» vienībai noslēdzot četru izbraukuma spēļu sēriju. Kā zināms, aizvadītās nedēļas nogalē Latvijas jaunieši vispirms ar 2:0 uzvarēja, bet tad ar 1:6 cieta sagrāvi pret Rietumu konferences un visas līgas līdervienību Jaroslavļas «Loko».

«Rīga» cieta otro zaudējumu pēc kārtas un 18.neveiksmi šosezon 30 aizvadītos mačos. Rietumu konferences Ziemeļrietumu divīzijas kopvērtējumā «Rīga» ar 37 punktiem joprojām ieņem sesto vietu starp astoņām komandām, tomēr pirmais četrinieks nu jau ir 19 punktu attālumā.

Savukārt «Almaz» šosezon 30 spēlēs izcīnījusi 58 punktus un divīzijā ieņem trešo vietu.

Pēc otrās spēles Čerepovecā Latvijas jaunieši atgriezīsies mājās, lai aizvadītu septiņas spēles savā laukumā. Mājas spēļu sērija sāksies 20. un 21.janvārī ar diviem mačiem pret Sanktpēterburgas «Dinamo».

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām!
    Uz augšu