Maiks Taisons: Fjūrijs kopš manis ir labākais čempions

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Slavenais bijušais amerikāņu bokseris Maiks Taisons uzskata, ka brits Taisons Fjūrijs ir labākais smagsvaru čempions, kopš viņš noslēdza karjeru, vēsta «Sky Sports».

Pirmdien žurnāls «Ring» Fjūriju atzina par 2015. gada pasaules labāko bokseri.

«Viņš ir labākais smagsvaru čempions pasaulē, kopš manis. Viņš ir vecis, un man vienalga, ko citi saka,» sacīja Maiks Taisons, kurš savulaik bija WBC, WBA un IBF jostu čempions.

«Par Taisonu Fjūriju varat teikt visu, ko vēlaties, smieties par viņu, bet ASV ir cilvēks vārdā Maiks Taisons, kurš ar viņu lepojas, ka nosaukts manā vārdā. Mēs visi par viņu smejamies, esam kā debesīs, bet pasaules smagsvaru čempionam ir mans vārds,» «Sky Sports» citēts 49 gadus vecais Maiks Taisons.

27 gadus vecais Fjūrijs pagājušā gada novembra beigās kļuva par Starptautiskās Boksa federācijas (IBF), Pasaules Boksa organizācijas (WBO), Pasaules Boksa asociācijas (WBA), Starptautiskās Boksa organizācijas (IBO) un žurnāla «Ring» čempionu. Viņš 12 raundu cīņā pēc punktiem (115:112, 115:112 un 116:111) pieveica ukraini Vladimiru Kļičko, kas nebija zaudējis 11 gadus.

«Nespēju noticēt, ka esmu ieguvis žurnāla «Ring» gada boksera balvu,» BBC citēts Fjūrijs. «Jūtos glaimots.»

206 centimetrus garais Fjūrijs savas karjeras laikā aizvadījis 25 cīņas, uzvarējis visās, no kurām 18 ar nokautu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu