LTV1 ēterā īpaša Maestro Raimonda Paula jubilejas programma

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

12. janvārī Latvijas Televīzija dāvina īpašu programmu saviem skatītājiem un pašam Maestro – melodiju karuseli koncertu pirmizrādēs un atklātu sarunu ar komponistu «Nacionālo dārgumu» portretraidījumā.

12. janvārī, Maestro astoņdesmitajā dzimšanas dienā, Latvijas Televīzija īpašā «Nacionālo dārgumu» portretraidījumā pulksten 19:30 skatītājiem piedāvā atklātu sarunu ar Raimondu Paulu. Jubilejas gaidās Raimonds Pauls izdevis arī kādu īpašu mūzikas disku – «Veltījums», kurā iekļauti populāru Maestro dziesmu klavierpārlikumi autora atskaņojumā. Tie veltīti viņa dzīvē īpašiem cilvēkiem. Raidījumā ieklausīsimies «Veltījumā» un Raimonda Paula pārdomās par dzīvi, mūziku un saviem īpašajiem cilvēkiem.

Vakarā, pulksten 21:25, LTV1 skatītājus sagaidīs burvīgas melodijas un īpašs muzikāls pārsteigums Raimonda Paula un kolorītās Agneses Rakovskas koncertā «Neaizmirsti mani». Tajā izskanēs kompozīcijas pilnīgi jaunā interpretācijā, tomēr atpazīstamas no Raimonda Paula piecdesmitajos un vēlākos gados radītajām un populārajām dziesmām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu