Aktieris Šaija Labafs tiesas prāvā uzvar savu tēvoci

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Aktieris Šaija Labafs par spīti panākumiem un naudai nevēlas atbalstīt savu ģimeni un, nesaņemot no tēvoča atpakaļ aizdoto miljonu, iesūdzēja to tiesā un tiesas ceļā panāca savas tiesības.

Ģimenes tiesas prāva ilgst jau no 2009.gada, kad tiesnesis jau lēma aktiem par labu un tēvocim lika izmaksāt 800 000 dolāru, tomēr tas tā arī netika izdarīts, bet lēmumu tēvocis pārsūdzēja.

Šaijas tēvocis tiesā paziņojis, ka vienošanās bijusi, ka viņš var četrās maksājuma daļās atdot aktierim naudu, bet to var samaksāt arī ar īpašumiem.

Tā kā visu šo gadu laikā aktieris nav saņēmis ne centa, tiesa 2016.gada sākumā lēma, ka tēvocim slavenajam aktierim jāizmaksā 997 000 dolāru – 800 000 dolāru parāds, bet atlikusī summa ir procenti par nepildītajām saistībām.

Šaija tiesā norādīja, ka tēvocis speciāli nepārtraukti pārsūdz spriedumu, lai tikai nebūtu jāatdod paņemtā naudas summa, kā arī neslēpa sarūgtinājumu, ka viņš visu šo gadu laikā nav atdevis ne kapeiku.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu