Bukmeikeri: Leonardo di Kaprio iegūs «Zelta Globusa» balvu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jau svētdien, 10.janvārī, norisināsies «Zelta Globusa» pasniegšanas ceremonija, un arī Triobet bukmeikeri, tāpat kā visi kinomīļi, steidz izteikt savus minējumus iespējamajiem balvas ieguvējiem. Pēc bukmeikeru domām, kategorijā drāmas filma par gada labāko aktieri atzīs Leonardo di Kaprio, bet labākās aktierspēles balvu iegūs aktrise Brī Larsone. Komēdiju kategorijā kā iespējamākie balvas ieguvēji tiek prognozēti aktieris Mets Deimons un aktrises - Dženifera Lorensa un Eimija Šūmere.

Vislielākā iespējamība iegūt labākā drāmas filmas aktiera nomināciju, pēc Triobet bukmeikeru domām, ir Leonardo di Kaprio (Leonardo Di Caprio) filmā «Cilvēks, kurš izdzīvoja», viņa uzvarai piešķirot 92% iespēju. Ar ievērojami mazāku iespējamību, tomēr kā otru iespējamo kandidātu uzvarai Triobet ir izvirzījuši Maiklu Fassbenderu (Michael Fassbender). Kā trešo iespējamo balvas ieguvēju Triobet bukmeikeri min Ediju Redmainu (Eddie Redmayne), kurš filmā «Dāņu meitene» atveidojis sievieti.

Kategorijā Labākais aktieris mūziklā vai komēdijā, pēc bukmeikeru domām, vislielākā iespēja iegūt «Zelta globusu» ir Meta Deimona (Matt Damon) aktierspēlei filmā «Marsietis», viņa uzvarai piešķirot 70% iespējamību. Kā nākamo reālāko kandidātu bukmeikeri ir ierindojuši Alu Pačīno (Al Pachino) filmā «Danny Collins» ar 20% iespējamību iegūt balvu, aiz sevis atstājot abus filmas «Gadsimta likme» aktierus Sīvu Karelu (Steve Carell) un Kristiānu Beilu (Christian Bale).

Savukārt konkurencē starp sievietēm, kategorijā labākā drāmas aktierspēle bukmeikeri vislielāko iespēju iegūt balvu (70%) saredz Brī Larsonei (Brie Larson) filmā «Istaba», kurā viņa iejutās pašaizliedzīgas vientuļās mātes tēlā. Aiz viņas vien ar 20% iespējamību ierindojot trīs «Zelta Globusu» balvas ieguvēju Keitu Blanšetu (Cate Blanshett). Kā trešo iespējamāko balvas ieguvēju bukmeikeri nosauc Soršu Ronanu (Saoirse Ronan).

Komēdiju un mūziklu filmu kategorijā bukmeikeri nav varējuši izvēlēties un piešķīruši vienādu 38% iespējamību gan divu «Zelta Globusu» ieguvējai Dženiferai Lorensai (Jenifer Lawrence), gan komēdiju aktrisei Eimijai Šūmerei (Amy Shumer). Vēl mazāku, jeb 225 iespējamību bukmeikeri piešķīruši filmas «Vecmāmiņa» galvenās varones atveidotājai, 76 gadus vecajai Lilijai Tomlinai (Lilly Tomlin).

Pēc bukmeikeru domām, par vislabāko filmu komēdiju un mūziklu kategorijā tiks atzīta filma «Marsietis», piešķirot filmas uzvarai 42% iespējamību, kas ir tikai nedaudz mazāk kā filmai «Gadsimta likme», kuras iespēju iegūt balvu bukmeikeri vērtē ar 35%. Savukārt par labāko filmu kategorijā Drāmas filma, pēc bukmeikeru domām, ar 75% iespējamību varētu kļūt «Spotlight», kas ir uz patiesiem notikumiem balstīts stāsts par masīvu nepilngadīgo pavedināšanas nozieguma atklāšanu. Krietni mazāku iespējamību uzvarai jeb vien 17% bukmeikeri piešķīruši filmai ar Leonardo di Kaprio «Cilvēks, kurš izdzīvoja».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu