Improvizācijas šova «Spiediens» aktierus diriģēs īpašs viesis

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

14.janvāra un 15.janvāra šovos uz skatuves kopā ar aktieriem improvizēs viens no Latvijas redzamākajiem un harismātiskākajiem diriģentiem Jānis Ozols, kurš ir jauniešu kora «Maska» diriģents un mākslinieciskais vadītājs, zināms arī kā kādreizējais vokālās grupas «Cosmos» dalībnieks.

«Ar improvizācijas teātri neesmu pazīstams. Pirmo reizi iepazinos, kad satiku Līgu un Juri Tele2 korporatīvajā pasākumā. Taču ikdienā kā jau diriģents improvizēju nepārtraukti. Par uzstāšanos neuztraucos, laikam tāpēc, ka nav nojausmas, uz ko esmu pieteicies,» komentē diriģents Jānis Ozols.

Ar katru šovu kļūst arvien interesantāk! Esam pateicīgi visiem īpašajiem viesiem, kuri līdz šim ir ļāvušies izaicinājumam un kopā ar improvizatoriem iejutušies pavisam citā ampluā. Septītajā sezonā kopā ar SPIEDIENS aktieriem improvizējuši ir: Aija Andrejeva (dziedātāja), Ģirts Rozentāls jeb Ozols (hip-hop mūzikas izpildītājs), Agnese Rakovska (grupas Triānas Parks soliste), Raimonds Elbakjans (Ghetto Familiy tētis) un Renārs Zeltiņš (LTV1 raidījuma «Vakars ar Renāru Zeltiņu» vadītājs).

Uz tikšanos koncertzālē GODVIL, Brīvības gatvē 214b, lai atkal kopā darītu to, kas dzīvē ir vissvarīgākais - smietos. Biļešu iegāde www.spiediens.com

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu