Foto: Dziedātājas Jenny May meitiņa, ieraugot savu dzimšanas dienas torti, nobīstas

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: personīgais arhīvs

Pirms divām dienām dziedātājas Jenny May meitiņa Sāra svinēja savu piecu gadu jubileju. Lai iepriecinātu meitu, mamma pasūtīja viņai īpašu torti, kura beigu beigās izvērtās ne tikai īpaša meitiņai, bet radīja pārsteigumu arī pašai mammai.

Tuvojoties meitas dzimšanas dienai, dziedātāja Jenny May nolēma uzdāvināt oriģinālu kūku. Zinot, cik ļoti Sārai patīk multfilma «Ledus sirds», tika pasūtīta torte ar multfilmas varoņu figūriņām.

Foto: personīgais arhīvs

«Lai gan konditorejā iedevu precīzus fotogrāfiju paraugus, kādu mēs to vēlamies, liels pārsteigums bija, to saņemot. Elza izskatījās pamatīgi paēdusi,» smejas dziedātāja.

Tā kā līdz svinībām bija atlikušas nieka divas stundas, māksliniece saprata, ka torte jāņem tāda, kā ir, jo jaunu izcept nav nekādu cerību.

Foto: personīgais arhīvs

«Pati to uztvēru ar humoru. Kam negadās? Bet manai meitai šis misēklis bija krietni nepatīkamāks. Ieraugot Elzu, Sāra nobijās,» stāsta Jenny May.

Labs viss, kas labi beidzas. Kāds no ciemiņiem uzdāvināja Sārai «Ledus sirds» figūriņas, kuras, lai gan nav ēdamas, taču lieliski iederējās un izglāba meitenes svētku kūku. Rezultātā torte izskatījās grezna.

«Lai gan konditorei figūriņas nav stiprā puse, tomēr pati kūka garšoja lieliski un dzimšanas diena izdevās godam ar visu nelielo misēkli. Dūšīgo Elzu neviens neēd. Ņemot vērā, kādu popularitāti nu jau ieguvusi korpulentā Elza, varētu to tagad pārdot par lielu naudu un uzcept jaunu torti,» ar humoru stāstu nobeidz Jenny May.

Portālā «Facebook» ieliktā fotogrāfija radīja īstu ažiotāžu, bilde saņēmusi gandrīz divus tūkstošus «patīk», kā arī ar to dalījušies 961 cilvēks. Dziedātāja smejoties saka, ka tik daudz «patīk» nav saņēmusi pat viņas kāzu fotogrāfija.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu