«Coachella» apvienosies «Guns N' Roses» un «LCD Soundsystem»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: MANJUNATH KIRAN / AFP

Aprīlī «Coachella» mūzikas festivālā apvienosies rokgrupas «Guns N' Roses» un «LCD Soundsystem», vēsta britu laikraksts «The Guardian». «Coachella» mūzikas un mākslas festivāls norisināsies divas nedēļas nogales šī gada aprīlī Indio, Kalifornijas štatā. Sestdienu vakaros festivālā uzstāsies oriģinālais «Guns N' Roses» sastāvs ar Akselu Rouzu, Slešu un Dafu Makaganu. Rouzs un Slešs pēdējoreiz uz vienas skatuves kāpa 1993. gadā Buenosairesā.

Slešs 1996. gadā pameta grupu «Guns N' Roses», kā iemeslu minot Rouza nerēķināšanos ar faniem un juridiskās manipulācijas pret pārējiem grupas dalībniekiem, mazinot viņu lomu grupā.

Rouzs turpināja uzstāties ar «Guns N' Roses» nosaukumu, taču grupas dalībnieki regulāri mainījās.

Šovasar Slešs atklāja, ka mūziķi salīguši mieru pēc gandrīz 20 gadus ilgas ķīvēšanās. «Tam vajadzēja notikt jau agrāk,» zviedru telekanālam «Aftonbladet TV» teica Slešs. «Bet tagad viss ir kārtībā. Mēs esam atbrīvojušies no negatīvajām lietām, kas starp mums bijušas tik ilgi.»

Baumas par apvienošanos aizsākās, kad tika ieviestas izmaiņas «Guns N' Roses» mājaslapā un «Facebook» kontā, kā arī pirms kinolentes «Star Wars: The Force Awakens» («Zvaigžņu kari: Spēks mostas») seansiem kinoteātros tika demonstrēti mīklaini video ar grupas dziesmu «Welcome To the Jungle».

Slešs un Makagans sociālajos tīklos apstiprinājuši, ka gaidāma grupas apvienošanās. Nav zināms, vai pārējie divi oriģinālā sastāva dalībnieki Izijs Stradlins un Stīvens Adlers spēlēs «Coachella» festivālā.

Amerikāņu rokgrupa «LCD Soundsystem» 2011. gadā paziņoja par izjukšanu. Ziemassvētku laikā grupa izdeva jaunu dziesmu «Christmas Will Break Your Heart» un paziņoja par atkalapvienošanās koncertturneju.

«Coachella» festivāls ilgs divas nedēļas nogales - no 15. līdz 17.aprīlim un no 22. līdz 24. aprīlim. Biļešu pārdošana sāksies trešdien, 6.janvārī.

Festivālā uzstāsies tādi izpildītāji kā «Major Lazer», «A$AP Rocky», Kalvins Hariss, «Bat For Lashes», «Chvrches», Ellija Goldinga, «Disclosure», Džeimss Bejs, «Miike Snow» un «Wolf Alice».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu