Operā Jaungada koncerts «Trīs Osokini un Opera»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latvijas Nacionālajā operā 4. janvārī notiks Jaungada koncerts «Trīs Osokini un Opera», informē Latvijas Nacionālās operas un baleta pārstāve Irbe Treile. Viņa norādīja, ka tajā kopā spēlēs visi trīs spožās pianistu dinastijas pārstāvji – tēvs, profesors Sergejs Osokins un viņa dēli, dažādu starptautisku konkursu laureāti Andrejs un Georgijs Osokini.

«Klasiskās mūzikas cienītāji noteikti atceras šovasar notikušo grandiozo Osokinu dinastijas pianisma manifestāciju Dzintaru koncertzālē. Lielās klausītāju intereses iedvesmoti un Latvijas Nacionālās Operas aicināti, pianisti Osokini ir izveidojuši vēl vienu kopīgu koncertprogrammu, kas veltīta Jaungada svētkiem,» pauda Treile.

Plānots, ka uzvedumā skanēs Roberta Šūmaņa «Vīnes karnevāls», Ferenca Lista mūzika, poētiski apgarotie Friderika Šopēna skaņdarbi, pasaules slavenāko operu parafrāzes un fantāzijas, kā arī baletmūzikas šedevru transkripcijas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu