Alfa Romeo nākamgad izlaidīs klasiskās piedziņas hečbeku

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Alfa Romeo

Nākamās paaudzes Alfa Romeo Giulietta, ko itāļi plāno konstruēt uz klasiskās piedziņas platformas, tiks izlaists 2017.gadā. Par to, atsaucoties uz Fiat Chrysler Automobiles vieglo auto dizaina vadītāju Alberto Dillilo, vēsta britu AutoExpress.

Jaunā Giulietta tiks konstruēta uz saīsinātas moduļveida platformas, kas bija vasarā demonstrētā Giulia sedana pamatā.

Gaidāms, ka Giulietta spēcīgākās modifikācijas tiks apgādātas ar pilnpiedziņas sistēmu, jo itāļu automobiļa tiešie konkurenti, BMW 1.sērija, Audi A3 un Mercedes-Benz A klases atsevišķas modifikācijas, šādu izvēles iespēju piedāvā. Pie tam «džuljeta» var iegūt karsto versiju ar apmēram 300 zirgspēkiem, lai būtu ko likt pretī 326 zirgspēkus spēcīgajam BMW M135i.

2017.gadā Alfa Romeo plāno pārdošanā laist arī savu pirmo krosoveru, kurš būs nedaudz lielāks par BMW X3. Šā auto specifikācijas vēl nav atklātas, taču jau tagad attiecīgajās aprindās klīst runas, ka krosovers varētu iegūt arī īpaši dinamisku modifikāciju ar Giulia top versijai paredzēto 510 zirgspēku V6 turbo motoru.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu