Rīgas «Dinamo» svarīgā cīņā tiekas ar tiešo konkurenti «Slovan»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts

Pirmo spēli 2016. gadā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionātā šodien savā laukumā aizvadīs Rīgas «Dinamo» komanda, «Arēnā Rīga» uzņemot tiešo konkurentu par iekļūšanu izslēgšanas mačos Bratislavas «Slovan» no Slovākijas. Mačs sāksies pl. 19.30, un to tiešraidē translēs kanālā TV6 un «Viasat Sport Baltic».

Lai saglabātu izredzes iekļūt Gagarina kausa izcīņā, somu speciālista Kari Heikiles vadītajai Rīgas komandai nepieciešams iegūt punktus katrā mačā, īpaši svarīgi tas ir pret tiešajiem sāncenšiem cīņā par labāko astotnieku.

«Slovan» rindas pēc atbrīvošanas no «Dinamo» komandas tagad pārstāv čehu aizsargs Tomāšs Kundrāteks, kurš savas jaunās vienības sastāvā iekļāvies ļoti veiksmīgi. Četrās spēlēs viņš guvis vienus vārtus un veicis trīs rezultatīvas piespēles.

Interesanti, ka «Slovan» rezultatīvākais spēlētājs ir aizsargs. Tas ir 29 gadus vecais kanādietis Kems Barkers, kas 42 mačos izcēlies ar 9 vārtu guvumiem un 24 rezultatīvām piespēlēm. Tikmēr rezultatīvākais spēlētājs uzbrucēju vidū ir čehs Lukāšs Kašpars, kam 10+20 aizvadītajās 44 spēlēs.

«Dinamo» vienībā visvairāk punktu (23) savācis Lauris Dārziņš, kas izpildījis 8 precīzus metienus un 15 reizes rezultatīvi asistējis partneriem.

Šosezon abas komandas jau divreiz tikušās, abos mačos panākumu gūstot «Slovan» hokejistiem. Vēl vienu reizi vienības spēkiem mērosies 8. februārī.

Nākamo maču «Dinamo» aizvadīs trešdien «Arēnā Rīga» pret Zagrebas «Medveščak» no Horvātijas.

Turnīra tabulas Rietumu konferences kopvērtējumā «Dinamo» ar 42 spēlēs nopelnītiem 53 punktiem ieņem 12. vietu, kamēr «Slovan» nospēlējusi par četrām spēlēm vairāk un ar 65 punktiem ir 9. pozīcijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu