Duhovnijs TV seriālā «Nolādētā komūna»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Šarmantais aktieris Deivids Duhovnijs, kurš Latvijā slavu iemantojis ar seriālu «X-faili», no janvāra lutinās un priecēs «STV Pirmā!» skatītājas. Uz zilajiem ekrāniem nonāks tikko, 2015. gadā Amerikā veidotais seriāls «Nolādētā komūna». Tas aizvedīs uz Losandželosu tālajā 1967. gadā jeb hipiju laikmetā, kad izmeklētājs Sems meklēs pazudušu pusaugu meiteni.

Jaunais seriāls «Nolādētā komūna» («Aquarius», 2015. gads) skatītājas aizvedīs uz tālo 1967. gadu Losandželosā. Iedvesma šim stāstam gūta gan reālos notikumos un personībās, gan iedomu pasaulē un stāstos. Slavenais aktieris Deivids Duhovnijs seriālā atveidos pieredzējušu izmeklētāju Semu Hodiaku, kurš tiks ierauts pazudušās pusaugu meitenes Emmas meklējumos. Kopā ar savu jaunāko kolēģi Sems nāks uz pēdām Čārlzam Mensonam un viņa «ģimenei».

Atklāšanas sērijā ikviens varēs izsekot, kā sešpadsmitgadīgā Emma izlavās no mājām, lai dotos uz ballīti kopā ar draugu. Ballītē viņa iepazīsies ar Mensonu, kurš iegalvos meitenei, ka viņa spēj pastāvēt bez drauga un arī bez tēva. Nākamajā dienā Emmas māte Greisa sazināsies ar Semu, lai lūgtu viņa palīdzību meitas atrašanā. Pa to laiku Emma būs pamanījusies iepazīt Mensona komūnu un uzzināt, ka viņa mērķis ir kļūt slavenākam par pašiem «Bītliem».

Jaunais seriāls «Nolādētā komūna» no 9. janvāra sestdienu vakaros plkst. 21.00 televīzijā «STV Pirmā!»!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu