Ekskluzīva pirmizrāde LTV ēterā: «Šerloks. Speciālizlaidums»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Nesatricināms, elegants un galvenais – vienmēr soli priekšā citiem. Viens no visu laiku pazīstamākajiem literatūras un kino tēliem, Artura Konana Doila radītais detektīvs Šerloks Holmss jau sestdienas vakarā būs redzams Latvijas Televīzijas ēterā.

Ekskluzīvā slavenā BBC seriāla «Šerloks» speciālizlaiduma ceļš līdz LTV ēteram ir detektīvromāna cienīgs. Kurš, kam un kādā secībā nodos milzu slepenībā turēto filmu, kas un kur to ierunās, un vēl virkne nosacījumu bija jāizpilda filmu iepirkšanas nodaļai,

lai saņemtu ekskluzīvās tiesības rādīt speciālizlaidumu jau nākamajā dienā pēc tā pirmizrādes Londonā.

Kādēļ Tomass Rikoleti ir mazliet pārsteigts, redzot savu sievu tērpušos vecajā kāzu kleitā? Jo tikai dažas stundas pirms tam viņa izdarīja pašnāvību… Rikoleti kundzes rēgs spokojas pa ielām ar šausminošu atriebības kāri. Holmsam, Vatsonam un viņu draugiem jāliek lietā visa sava viltība, lai cīnītos ar ienaidnieku no viņsaules un visbeidzot uzzinātu šokējošu patiesību par rēgu līgavu!

«Šerloks. Speciālizlaidums» pasaules pirmizrāde BBC ēterā un vienlaikus arī 120 kinoteātros visā Lielbritānijā un Īrijā notiks 1. janvārī pulksten 21.00. Simtiem kinoteātru visā pasaulē, tostarp arī Latvijas Televīzija, šo epizodi pārraidīs, sākot no 2. janvāra.

«Lai iegūtu šā speciālizlaiduma izrādīšanas tiesības, sākām intensīvas sarunas ar BBC. Jau no sākuma šīm sarunām tika piešķirts augstākās slepenības statuss līdz vissīkākajām niansēm. Tāds statuss joprojām ir spēkā un ap speciālizlaidumu apvītā noslēpumainība zudīs tikai pasaules pirmizrādes laikā. Tas tiek darīts, lai visiem šā seriāla faniem būtu lielāks pārsteigums un gandarījuma sajūta,» stāsta Latvijas Televīzijas filmu iepirkšanas nodaļas vadītāja Šarlote Līduma.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu