Latviešu slavenības, kuras 2015.gadā svinējušas kāzas

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Šis gads vairākiem Latvijā pazīstamiem cilvēkiem vēl ilgi asociēsies ar patīkamām un laimīgām atmiņām. Esam apkopojuši aizejošā 2015.gada spilgtākās kāzas.

Foto: Edgars Kalmēns

Lembergs un Krasovska

27. novembrī Ventspilī tās mērs Aivars Lembergs (62) mija gredzenus ar savu līgavu, gaidāmā bērniņa māti Kristīni Krasovsku (37). Kāzu ceremonija noritēja Livonijas ordeņa pilī, kur pulcējās sešdesmit pāra tuvākie radi, draugi un kolēģi. Topošā Lemberga kundze bija tērpusies garā klasiska piegriezuma līgavas kleitā, kuras plecus rotāja pūkaina kažokāda.

Foto: facebook.com

«UgunsGrēka» aktrise

27.jūnijā laulības ostā iestūrēja seriāla «UgunsGrēks» aktrise Jekaterina Frolova, kura seriālā atveido Jevgeņiju, Fēliksa sievu. Sieviete salaulājās tradicionālā baltā kleitā.

Foto: Aleksejs Onegins

Valdis Škutāns

Dejotājs un deju pasniedzējs Valdis Škutāns Maltā slepus salaulājies ar draudzeni Alisi, vēsta izdevums «Kas Jauns». Deju pasniedzējs Valdis Škutāns ar draudzeni Alisi pēc vairāk nekā trīs gadu kopā būšanas 22.maijā slepus apprecējušies burvīgajā Maltā. Par slepeno kāzu ceremoniju nav zinājuši pat tuvākie draugi.

Foto: Lita Krone/LETA

Marts Kristians Kalniņš

Septembra sākumā apprecējušies mūziķi Marts Kristians Kalniņš un Kristīne Kārkle, vēstīja izdevums «Kas Jauns». Šī ir Kalniņa otrā laulība. Marts Kristians Kalniņš un Kristīne Kārkle iepazinušies, kopīgi strādājot pie folkmūzikas projekta «Raxtu raxti», tomēr to, ka abus saista kas vairāk par mūziku, bulvārprese pamanījusi vien šovasar, kad abi kopīgi apmeklēja labdarības koncertu.

Foto: Ieva Čīka/LETA

Sidorova ar spāni

Latviešu akordeoniste Ksenija Sidorova 28.augustā salaulājās ar spāni Hosē Luisu Arizagu Lobeto. Lai arī ikdienā pāris dzīvo Londonā, kāzu ceremonija notika Sidorovas vīra dzimtajā zemē - Spānijā, vēsta «Kas Jauns». Pēc kāzām Sidorova pieņēmusi vīra uzvārdu un tagad dēvējama par Kseniju Sidorovu-Arizagu.

Foto: facebook.com

Kulda un Elli U

20.jūlijā apprecējās latviešu hokejists Artūrs Kulda un dziedātāja Elīna Usova (Elli U). Pāris kāzas svinēja jūras krastā. Kuldas un Elli U kāzas notikušas jūras krastā, bet pēc tam turpinājušās vienā no Jūrmalas restorāniem, vēsta «Kas Jauns». Jauno pāri ieradušies apsveikt bija tuvākie draugi un ģimene. Vakara noslēgumā netālu no kāzu ceremonijas svinību vietas bija vērojams salūts.

Foto: Ieva Čīka/LETA

Ūdrītis

Populārās latviešu grupas «The Hobos» solists Rolands Ūdris pēc sešu gadu ilgas draudzības salaulājās ar rakstnieci Ilonu Balodi. Kāzu ceremonija notika 20.augustā. Lai arī pāris par kāzām bija domājuši jau agrāk, to, ka tas jādara tieši tobrīd, viņi saprata, kad Ilonai pieteicies mazulis. Ūdrīša sieva šobrīd ir mazuļa gaidībās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu