Fišere: Jaunība un skaistums nav sasniegums

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu aktrise Kerija Fišere nopēlusi interneta komentētājus, kuri apsprieduši viņas svaru jaunajā zinātniskās fantastikas filmā «Star Wars: The Force Awakens» («Zvaigžņu kari: Spēks mostas»). 59 gadus vecā Fišere kinolentē atkārtoja princeses Lejas lomu, ko pēdējoreiz spēlēja 1983.gada filmā «Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi» («Zvaigžņu kari: Džedaju atgriešanās»).

«Lūdzu beidziet diskutēt par to, vai esmu skaisti novecojusi,» viņa tvīto. «Diemžēl tas aizskar manas jūtas. Mans ķermenis nav novecojis tikpat labi kā es. Iepūtiet mums.»

«Jaunība un skaistums nav sasniegums, tie ir patīkami laika un DNS blakusprodukti. Nedomājiet, ka tie būs mūžīgi,» raksta aktrise.

Fišere arī pārpublicēja fanu ziņas, piemēram, ka par pārējo oriģinālo aktieru Harisona Forda un Marka Hamila izskatu netiekot tik daudz runāts.

Šomēnes Fišere atklāja, ka filmas veidotāji likuši viņai zaudēt 16 kilogramus, lai varētu atgriezties princeses Lejas lomā. «Viņi negribēja nolīgt mani visu - bet tikai aptuveni trīs ceturtdaļas!» tvītoja Fišere.

«Nekas nav mainījies, šajā industrijā izskats ir galvenais,» viņa turpināja. «Es darbojos biznesā, kur vissvarīgākās lietas ir svars un izskats. Tas nav pareizi. Viņi vēl varētu pateikt, lai kļūstu jaunāka, jo tas ir tikpat viegli.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu