Noskaties: Edavārdi un «De Temps» piedāvā koncertu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Latviešu repa izpildītājs Edavārdi kopā ar grupu «De Temps» un reperi Abru piedāvā koncertu «Tiešraide no galvaskausa», kas ir radīts priekš internetā esošajiem klausītājiem un skatītājiem. Kopā ar grupu Edavārdi ar Abru izpilda gan zināmas, gan pagaidām vēl neizlaistas kompozīcijas. Koncerta formāts ļauj par apmeklētāju kļūt jebkuram klausītājam, neatkarīgi no tā, vai viņš atrodas savā guļamistabā, darbā vai ārpus Latvijas.

Par skaņas ierakstu parūpējās Andris Jeziks un Andris Balodis, audio apstrādi veica Dmitrijs Tarasovs, savukārt video filmēšanu un montāžu veica Toms Rings.

«Internets ir vienmēr bijis galvenais un praktiski vienīgais medijs, kurā es un citi man līdzīgi izpildītāji var izplatīt savus darbus un sasniegt klausītāju ausis. «Tiešraide no galvaskausa» ir sava veida nodeva un veltījums vispasaules tīklam, kā arī visiem tiem, kuri dažādu apstākļu dēļ nevar tikt uz koncertiem. Šoreiz pasākums ir pats atnācis pie viņiem,» tā pats Edavārdi par koncertu

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu