Bagātāko horoskopa zīmju tops

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Starp kurām horoskopa zīmēm ir visvairāk miljonāru un kāpēc dažas horoskopa zīmes ir piemērotākas tam, lai kļūtu bagātas, bet dažas ne īpaši? Sākumā tās horoskopa zīmes, starp kurām ir visvairāk miljonāru.

1. Jaunavas
Jaunavu atrašanās šā topa virsotnē ir visai vienkārši izskaidrojama – Jaunavas prot un mīl mācīties, kā arī tās iedziļinās pat vissīkākajās sava darba detaļās. Turklāt tās ne tikai vienkārši mīl darbu, tās vienmēr cenšas visu izdarīt maksimāli labi. Tāpēc, lai ko tās arī darītu, tās vienmēr būs labākās un vienmēr būs priekšā citiem. Tas tad arī izskaidro to, kāpēc tieši Jaunavu vidū ir visvairāk bagātu cilvēku.

2. Skorpioni
Ambīcijas, milzīgs egoisms un prasme neredzēt svešas problēmas – tas ir tas, kas Skorpionam ļauj gūt panākumus biznesā. Un tāpēc, ja vēlaties atrast kādu, kurš nodzīs darbiniekus līdz spēku izsīkumam un kurš būs gatavs krāpties dažu nožēlojamu eiro dēļ, labāku kandidatūru par Skorpionu jums sameklēt būs grūti.

3. Dvīņi
Tieši tas, ka Dvīņos mīt divi it kā pavisam dažādi cilvēki, arī ir tas, kas ļauj tiem gūt panākumus tur, kur citas horoskopa zīmes ir spiestas padoties. Prasme paskatīties uz problēmu no kāda reizēm pat negaidīta skatupunkta tad arī ļauj Dvīņiem būt veiksmīgiem biznesā.

4. Auni
Neatlaidība, neatlaidība, neatlaidība un labvēlīga daba ir tās Aunu īpašības, kas tiem gandrīz vienmēr ļauj gūt panākumus. Ja kāds no Auniem arī nekļūst par miljonāru, tad tikai tāpēc, ka tas nespēj paiet garām nevienam šķērslim un ir sakoncentrējis visu savu uzmanību un spēkus uz tādu problēmu, kura nav atrisināma principā. Šādi aizmirstot savu primāro mērķi.

http://hitnet.lv/

5. Svari
Spēcīga mīlestība pret analizēšanu un aprēķināšanu nostāda Svarus šā topa godpilnajā piektajā vietā. Svari ir apveltīti ar spilgtu un neordināru talantu, un, ja tie būtu tikai nedaudz drosmīgāki tie droši varētu sacensties pat ar šā topa līderēm Jaunavām.

6. Vēži
Vēžiem visvairāk traucē tieši bailes no no neveiksmes. Kā arī tas, ka tie neprot ātri pieņemt lēmumus un nemīl visu jauno un nepierasto. Visā citā šī talantīgā un gudrā zīme ir īsts veiksmīga uzņēmēja iemiesojums. Tāpēc, ja Vēži grib gūt panākumus, tiem vienmēr ir jāstrādā pārī ar kādu citu, drosmīgāku vai pat avantūristiskāku zīmi.

7. Mežāži
Ja Vēzim avantūrisma pietrūkst, tad Mežāzim tā ir atliku likām. Tomēr tas nav vienīgais, kas mēdz traucēt Mežāzim gūt panākumus. Gandrīz visiem Mežāžiem ir raksturīga nepatstāvība, un tie neprot koncentrēties uz vienu mērķi. Mežāžiem ideāls amats būtu kreatīvais direktors. No Mežāža burtiski straumē plūst neordināras idejas, tomēr patstāvīgi tas nevienu no tām nespēj realizēt.

8. Lauvas
Lauvām svarīgāk ir radīt tēlu, ne reāli atbilst savam tēlam, un tie līdz pat 80% sava laika tērē imidža pilnveidošanai ne reālam darbam. Tomēr tam ir arī vienkāršs skaidrojums: lai Lauva justos pārliecināts un veiksmīgs, Lauvām (atšķirībā no piemēram Skorpiona vai Vēža) nav vajadzīga nauda, un tāpēc tie īpaši necenšas to pelnīt vai pavairot.

9. Vērši
Vēršu galvenā problēma slēpjas tajā, ka tiem pirmajā vietā ir ģimenes locekļu laime un labklājība. Un, kaut arī Vērsis var strādāt pat 16 stundas dienā bez brīvdienām un atvaļinājuma, tas tomēr pieļauj kādu būtisku kļūdu – tas visu nopelnīto tērē savas ģimenes labklājībai, nevis iegulda naudu biznesā, kas tam drīzumā ļautu pelnīt vēl vairāk. Vērsim ir svarīgs tikai tas, kas notiek šeit un tagad, un pārliecināt Vērsi rīkoties citādi ir gandrīz neiespējami.

10. Zivis
Zivis dod priekšroku tam, lai kāds cits strādātu viņu vietā. Zivis tā vietā labāk iekārtojas tām piemērotas temperatūras ūdenī un lēni peld pa straumei. Ja paveicas, tad straume tās aiznes uz zeltā mirdzošajiem Eldorado krastiem, ja nepaveicas, tad tās nesaskata neko sliktu dzīvošanā aiz kāda vaļa muguras, ļaujot tam strādāt viņu vietā.

11. Ūdensvīrs
Ūdensvīru nelaime ir tajā, ka tie ne īpaši mīl strādāt. Tie ar prieku izklaidēsies un iepazīsies ar jauniem cilvēkiem, ballēsies vai vienkārši atpūtīsies pie televizora, tomēr strādāšana tiem prieku nesagādā. Kaut nu, protams, arī Ūdensvīriem uznāk darbaholisma periodi, tomēr tie beidzas tikpat pēkšņi kā sākušies. Iespējams, būtu savādāk, ja Ūdensvīri pievērstos darbam no visas sirds.

12. Strēlnieki
Strēlnieku problēma ir tajā, ka tie nekad nespēj izvēlēties projektu, kas atbilstu to visai viduvējajiem talantiem un spēkiem. Tādēļ tie vienmēr ķeras pie tāda uzdevuma, kuru tie nespētu realizēt pat vislabvēlīgākās apstākļu sakritības gadījumā. Un rezultāts vienmēr ir viens un tas pats – ir iztērēti spēki, nauda un zaudēta ticība saviem spēkiem. Strēlnieks krīt depresijā, lai uzreiz pēc tās beigām ķertos klāt jaunam, vēl lielākam un nereālākam projektam. Ja Strēlnieks iemācītos sadalīt vienu lielu uzdevumu daudzos mazākos, tad arī panākumi neliktu ilgi uz sevi gaidīt. Tiesa, lai šos panākumus sasniegtu, tam nāksies strādāt ievērojami ilgāk nekā citiem, tomēr labāk ir kļūt par miljonāru 50 gados, nekā nekļūt vispār.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu