Depardjē jaunā filmā spēlēs Staļinu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Franču aktieris Žerārs Depardjē jaunā filmā spēlēs padomju tirānu Josifu Staļinu, vēsta kino industrijas žurnāls «The Hollywood Reporter».

Uz franču rakstnieka Žana Daniela Baltasata 2013. gada romānu balstītās filmas nosaukums būs «Le divan de Staline» («Staļina dīvāns»). Kinolentes režisore būs Fanija Ardāna, kura veidojusi tādas filmas kā 2009.gada «Cendres et sang» («Pelni un asinis») un 2013.gada «Cadences obstinées» («Apsēstības ritmi»).

Maskavas kinostudija «Mosfilm» paziņojusi, ka nodrošināšot tērpus un dekorācijas, taču nepiedalīšoties kā līdzproducente.

Filmas darbība norisināsies Padomju Savienībā 50. gados. Galvenais varonis būs jauns mākslinieks, kuram uztic Staļina pieminekļa izveidošanu.

Depardjē 2013. gadā ieguva Krievijas pasi. Kopš tā laika viņš iesaistījies vairākos projektos, kas saistīti ar Krieviju un Padomju Savienību.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu