«Borata» zvaigzne Sīrijas bēgļiem ziedo 670 000 mārciņu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Britu komiķis Saša Barons Koens (Sacha Baron Cohen) un viņa sieva Aila Fišere ziedojuši 670 000 sterliņu mārciņu (912 500 eiro) labdarības organizācijām, kas palīdz bēgļiem Sīrijā un tās kaimiņvalstīs, vēsta laikraksts «The Guardian». Par dāsno ziedojumu paziņojušas labdarības organizācijas «Save the Children» («Glābiet bērnus!») un «International Rescue Committee», kuras saņēma naudu.

«Glābiet bērnus!» Sīrijas ziemeļos dzīvojošajiem bērniem nodrošina bezmaksas vakcināciju pret masalām. Savukārt «International Rescue Committee» Sīrijas un kaimiņvalstu bēgļiem, it īpaši sievietēm un bērniem, palīdz ar veselības aprūpi un pajumti.

Vairāk nekā četri miljoni bēgļu pametuši Sīriju, lai dotos uz kaimiņvalstīm. Vēl vairāki miljoni cilvēku no savām mājām pārcēlušies uz citām Sīrijas vietām.

Organizācijas «Glābiet bērnus!» vadītājs Džastins Forsits sacīja, ka aktieru pāra ziedojums «glābs vairākus tūkstošus dzīvību un pasargās neaizsargātākos bērnus».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu